Κυριακή, 11 Απριλίου, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Κήρυξε την έναρξη του Virtual Run της ΚΟΕΑΣ ο Πρόεδρος Αναστασιάδης

  05/04/2021 11:08
Κήρυξε την έναρξη του Virtual Run της ΚΟΕΑΣ ο Πρόεδρος Αναστασιάδης

Κήρυξε την έναρξη του Virtual Run της ΚΟΕΑΣ ο Πρόεδρος Αναστασιάδης

  05/04/2021 11:08

Την έναρξη του Virtual Run της ΚΟΕΑΣ, κήρυξε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης.

Σε χαιρετισμό για την Τελετή Έναρξης της δράσης ο Νίκος Αναστασιάδης αναφέρει ότι «είναι πραγματικά για μένα ιδιαίτερη τιμή να θέσω υπό την αιγίδα μου αυτή την πρωτοποριακή προσπάθεια με ένα  πρωτότυπο εικονικό αγώνα που διεξάγει η ΚΟΕΑΣ, με στόχο την ενίσχυση της προσπάθειας που καταβάλλει η Εθνική μας ομάδα στίβου για άνοδο στη Β’ Κατηγορία».

Επισημαίνει πως «χωρίς αμφιβολία, η πανδημία έπληξε πέραν των άλλων και τον Αθλητισμό. Όμως, χάρη στην ευρηματικότητα σας, δημιουργείτε τις προοπτικές και τις προϋποθέσεις, έτσι ώστε να επιτύχουμε την επανεκκίνηση και στον Αθλητισμό και ιδιαίτερα, βασιζόμενοι στους πρωταθλητές μας, να δούμε την Κύπρο να κερδίζει τη βαθμίδα που της αξίζει».

Δεν έχω αμφιβολία, συνέχισε ο Πρόεδρος «πως μαζί με τους προπονητές σας θα δώσετε τον καλύτερο εαυτό σας προκειμένου να πετύχουμε τον στόχο».

Σημειώνει εξάλλου ότι «την ίδια ώρα, δεν μπορεί παρά να καλέσω το σύνολο των αθλουμένων, διότι είναι μια προσπάθεια διττή, πρώτον, η επιτυχία της Κύπρου να ανέλθει στη δεύτερη κατηγορία και δεύτερο, να δώσει ένα μήνυμα ότι το να αθλείται κανείς προστατεύει την υγεία και συμβάλλει γενικότερα στο ευ ζην».

Όπως αναφέρει «θέλω για άλλη μια φορά να συγχαρώ για την πρωτοβουλία και να καλέσω το σύνολο των όσων περπατούν, τρέχουν ή άλλως πως αγωνίζονται, να γίνουν συνδρομητές στην πλατφόρμα που θα λειτουργήσει από σήμερα, έτσι ώστε να συμβάλουν στο να καλυφθεί ο στόχος των 9.251 τετραγωνικών χιλιομέτρων που είναι η πατρίδα μας και να δώσουν έτσι το μήνυμα της ενθάρρυνσης προς τους αθλητές μας ως εάν να ήταν παρόντες κατά τη διάρκεια των αγώνων που θα γίνουν στις 19-20 Ιουνίου, στο Τσίρειο Στάδιο Λεμεσού».

Τονίζει εξάλλου ότι «δεν μπορώ παρά να εκφράσω τις θερμές μου ευχές στους αθλητές μας, κάθε καλό σε εσάς και τους προπονητές σας, καλή επιτυχία στις επιδιώξεις που θα είναι και επιδιώξεις της κυπριακής πολιτείας, ενώ ταυτόχρονα να συγχαρώ και τον ΚΟΑ που συμβάλλει και συνδράμει την ΚΟΕΑΣ σε κάθε προσπάθεια που είναι προς όφελος του κλασσικού αθλητισμού».

Καταλήγοντας, ο Πρόεδρος είπε, «κηρύσσω με αυτή την ευκαιρία την έναρξη αυτού του εικονικού αγώνα με την ευχή κάθε επιτυχία, όχι μόνο στην προσπάθεια του εικονικού, αλλά και του πραγματικού αγώνα που θα δοθεί στον στίβο».

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας