13 αγώνες στο Πρωτάθλημα Μικρών Κρατών Ευρώπης Εφήβων

Δεκατρείς συνολικά αγώνες θα γίνουν κατά τη διάρκεια της τελικής φάσης του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Μικρών Κρατών Ευρώπης Εφήβων U20 που θα διεξαχθεί μεταξύ 1ης – 3ης Απριλίου 2016 στη Λευκωσία.
 
Στους αγώνες συμμετέχουν έξι ομάδες δηλαδή οι Εθνικές: Κύπρου, Βόρειας Ιρλανδίας και Νησιών Φαρόε που αποτελούν τον Α Όμιλο και οι Εθνικές Σκωτίας, Σαν Μαρίνο και Λουξεμβούργου που αποτελούν το Β’ Όμιλο.
 
Την Παρασκευή 1η Απριλίου θα διεξαχθούν οι αγώνες των ομίλων σε δυο γήπεδα αφού: Οι αγώνες του Α Ομίλου θα διεξαχθούν στο Αθλητικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Κύπρου και του Β Ομίλου στο Κοινοτικό Γήπεδο Αγίου Δομετίου.
 
Το Σάββατο 2 Απριλίου θα διεξαχθούν οι δυο προημιτελικοί και οι δυο ημιτελικοί. Οι πρώτοι κάθε ομίλου θα περάσουν κατευθείαν στα ημιτελικά και θα αντιμετωπίσουν ο μεν νικητής του Α’ Ομίλου τον νικητή του αγώνα 2Β -3Α. Εξάλλου, ο νικητής του Β’ Ομίλου θα αντιμετωπίσει με στόχο τον τελικό, τον νικητή του ζευγαριού 2Α -3Β. Όλοι οι αγώνες θα διεξαχθούν στο Αθλητικό Κέντρο του Πανεπιστημίου.
 
Την Κυριακή 3 Απριλίου θα γίνουν οι αγώνες κατάταξης ως εξής: Οι χαμένοι των δυο προημιτελικών θα αγωνιστούν για τις θέσεις 5-6. Οι χαμένοι των δυο ημιτελικών θα αγωνιστούν για τις θέσεις 3-4 με στόχο την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου, ενώ οι νικητές των δυο ημιτελικών θα αγωνιστούν στις 17:30 στον τελικό για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου. Οι αγώνες της τελικής φάσης θα διεξαχθούν στο Αθλητικό Κέντρο του Πανεπιστημίου.
 
Οι αγώνες των Ομίλων
Στους αγώνες των Ομίλων που θα διεξαχθούν την Παρασκευή 1η Απριλίου καταρτίστηκε το εξής πρόγραμμα: A Όμιλος - Αθλητικό Κέντρο Πανεπιστημίου: 09:45: Βόρειος Ιρλανδία – Κύπρος. 15:15: Νήσοι Φαρόε – Βόρειος Ιρλανδία. 20:30: Κύπρος – Νήσοι Φαρόε. Β’Όμιλος: Kοινοτικό Αγ. Δομετίου: 09:45: Σκωτία – Σαν Μαρίνο. 15:15: Λουξεμβούργο – Σκωτία. 20:30: Σαν Μαρίνο - Λουξεμβούργο.
 
Χορηγός επικοινωνίας των αγώνων είναι η εφημερίδα ΡΕΠΟΡΤΕΡ.
 
Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ εδώ΅www.volleyball.org.cy

Δειτε Επισης

Σηκώνεται η αυλαία του ΙΑΜΕ Series Cyprus
Tα πανηγύρια από τους καλαθοσφαιριστές του Κεραυνού μετά την κατάκτηση του ECOMMBX ΟΠΑΠ κυπέλλου (pics)
Κέρδισε την ΑΕΚ στον τελικό ο Κεραυνός και κατέκτησε το 12ο κύπελλο στην ιστορία του
«Ο Χεζόνια φοράει τα λευκά, αλλά… σκέφτεται το πράσινο»
Συνάντηση με τον Μπέκαμ στο προπονητικό κέντρο της Ίντερ Μαϊάμι για Τσιτσιπά και Μπαντόσα
Ώρα τελικού κυπέλλου στο μπάσκετ για Κεραυνό και ΑΕΚ
Koντίδης: Στόχος να προετοιμαστώ όσο καλύτερα μπορώ για τους Ολυμπιακούς Αγώνες
Απίθανη ανατροπή από το -30 οι Χοκς και τέλος το σερί των Σέλτικς
Έσπασε το προσωπικό του ρεκόρ πόντων σε μία σεζόν ο Γιάννης
Στο ανώτατο επίπεδο συναγερμού η Γαλλία πριν τους Ολυμπιακούς-Συνάντηση των μυστικών υπηρεσιών