Στην ΑΕΛ το Σούπερ Καπ γυναικών

Η ΑΕΛ πραγματοποίησε μία πολύ καλή εμφάνιση μέσα στο "Αφροδίτη" στην Πάφο, και νίκησε τον τοπικό ΑΠΟΠ με 38-53, κατακτώντας έτσι το ΟΠΑΠ Σούπερ Καπ Γυναικών. Καλύτερη παίκτρια του αγώνα αναδείχθηκε η Λάρκου της ΑΕΛ η οποία σημείωσε 15 πόντους.

Η ομάδα της Λεμεσού μπήκε πιο δυνατά στο παρκέ από τα πρώτα στάδια του αγώνα. Το παιχνίδι ωστόσο στην έναρξη του παιχνιδιού φαινόταν ισορροπημένο ανάμεσα στις δύο ομάδες, όμως με το πέρασμα του χρόνου η ΑΕΛ πήρε σημαντικό προβάδισμα στο σκορ, με το τέλος του δεκαλέπτου να την βρίσκει να προηγείται με 11-18.

Στην δεύτερη περίοδο και οι δύο ομάδες δεν ήταν τόσο παραγωγικές όπως στο πρώτο δεκάλεπτο. Κυρίως όμως ο ΑΠΟΠ που σκόραρε μόλις 4 πόντους, ενώ η ΑΕΛ είχε πετύχει 12. Το σκορ ημιχρόνου ήταν 15-30, με την ομάδα της Λεμεσού να προηγείται. 

Ο ΑΠΟΠ μπήκε πιο δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο, κάνοντας το καλύτερο του δεκάλεπτο στον αγώνα. Η ομάδα της Πάφου σημείωσε 13 πόντους, ενώ η ΑΕΛ σημείωσε 8, με το σκορ στο τέλος της τρίτης περιόδου να είναι στο 28-38 υπέρ των "γαλαζοκιτρίνων".

Στο τέταρτο δεκάλεπτο η ΑΕΛ όμως ήταν ξανά καλύτερη μέσα στον αγωνιστικό χώρο, καταφέρνοντας να διευρύνει την διαφορά του σκορ, και να κατακτήσει στο τέλος του αγώνα το ΟΠΑΠ Σούπερ Καπ Γυναικών, με τελικό σκορ 38-53.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 11-18, 15-30, 28-38, 38-53

ΑΠΟΠ (Εντβάρντας Βετρέουκα): Σμιθ 14 (1), Μπαξελίνκοβα, Παπαλλά, Β. Ευσταθίου, Μ. Ευσταθίου 4, Όστοβιτς 5, Αγαπίου 9, Παπαιωάννου, Χρίστου 1, Μακρή 5.

ΑΕΛ (Κάλια Παπαδοπούλου): Μενελάου 10 (2), Δρουσιώτου, Λάρκου 15 (1), Παπαδοπούλου 12 (2), Αγιομαμίτη, Γιάνχιτς 14 (2), Σάββα, Αντωνίου, Κουρουγιάννη, Μπάρνς 2
 

Δειτε Επισης

O Γκαρίν απέκλεισε τον Ζβέρεφ στο Μόναχο
Στη Μαδέιρα για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα η Καρολίνα Πελενδρίτου
BINTEO: Οι έξαλλοι πανηγυρισμοί του Πρίντεζη για την πρόκριση του Ολυμπιακού
Κέρδισε την ΑΕΛ με κορυφαίο τον Blackmon ο ΑΠΟΕΛ
Άνετα στα προημιτελικά του Όπεν Βαρκελώνης ο Τσιτσιπάς
Ήττα και αποκλεισμός για τον Ναδάλ από τον Ντε Μινόρ
Συναγερμός στους Χιτ-Τραυματίστηκε στο γόνατο ο Μπάτλερ, φόβοι για σοβαρή ζημιά
Εννέα σκοπευτές στην αναζήτηση της Ολυμπιακής κάρτας στην Ντόχα
Η Ολυμπιάδα Νεάπολης κατέκτησε το Κύπελλο στο Βόλεϊ Γυναικών
Κεραυνός και ΑΕΚ για την 4η αγωνιστικής της Basket League