Η ʼντρη Χριστοφόρου και ο συνοδός της τα κρούσματα στην κυπριακή αποστολή

Η αθλήτρια Άντρη Χριστοφόρου και ο συνοδός της, Μάριος Αθανασιάδης, είναι τα δύο κρούσματα, τα οποία διαγνώσθηκαν θετικοί στον ιό.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ένωσης Αθλητικογράφων Κύπρου, Ηρόδοτο Μιλτιάδους, είναι καλά στην υγεία τους, ενώ έχουν ήδη απομονωθεί. 

Όπως μεταδώσαμε σήμερα το πρωί στο @cybc_com_cy, θετικοί στο τεστ για #COVID19 από την κυπριακή αποστολή στο #Tokyo2020 είναι η Άντρη Χριστοφόρου και ο Μάριος Αθανασιάδης.
Είναι μια χαρά στην υγεία τους. Κάτι που επιβεβαίωσα μετά που μίλησα με τον Μάικ Χατζηιωάννου.

Νωρίτερα, σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο αρχηγός της κυπριακής αποστολής στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο Ανδρέας Θεοφυλάκτου, ανέφερε πως «θα μεταφερθούν σε ξενοδοχείο στο Τόκιο και ακολούθως θα αναχωρήσουν για την Κύπρο αύριο, ωστόσο όπως είπε «θα μείνουν άλλες δέκα ημέρες καραντίνα σε ξενοδοχείο».

Παράλληλα, ο κ. Θεοφυλάκτου δήλωσε πως η αθλήτρια και ο συνοδός της, έχουν ολοκληρώσει τις αθλητικές τους δραστηριότητες. 

«Και ο Αρχηγός αποστολής αλλά και οι βοηθοί αρχηγοί, διαχειρίστηκαν ακόμα και αυτό το θέμα με εξαιρετικό τρόπο, χωρίς να επηρεάσουν τους υπόλοιπους αθλητές. Εμείς, με τον γιατρό, τον Δρ. Πάνο τα μεσάνυχτα, ξημερώματα Τόκιο, κάναμε ειδικά μίτινγκ και έχουμε πάρει απόφαση από σήμερα, λόγω των κρουσμάτων θα κάνουμε και άλλα τεστ μεταξύ της αποστολής και θα δημιουργήσουμε μεταξύ μας καινούργιες «φούσκες», δηλαδή είμαστε στα λεγόμενα bubbles στο Τόκιο και θα δημιουργήσουμε και νέα υπό bubbles εδώ στο Ολυμπιακό Χωριό, ώστε να υπάρχει ακόμα περισσότερη προστασία. Οι αθλητές μας όμως κυκλοφορούν όλοι με μάσκες, κάνουμε όλοι καθημερινά τεστ και τηρούνται όλα -όλα τα μέτρα που πρέπει να τηρηθούν από την πλευρά μας εμάς», κατέληξε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Αθλητής του ΜΜΑ κλώτσησε ring girl, έχασε τον αγώνα και μετά τον... λίντσαραν οι θεατές
Νικηφόρο πέρασμα του Κεραυνού από τη Λεμεσό
Στον εισαγγελέα οι συλληφθέντες για τη δολοφονία Λυγγερίδη-Οι πέντε ηθικοί αυτουργοί
Η πρώτη αντίδραση Πελενδρίτου μετά το χρυσό στη Μαδέιρα-«Πολύ σημαντικό»
Για εγκληματική οργάνωση κατηγορούνται οι συλληφθέντες-Πάνω από 150 στη δικογραφία
Πρωταθλήτρια Ευρώπης η Καρολίνα Πελενδρίτου
Φανταστικός Τσιτσιπάς, απέκλεισε με ανατροπή τον Λάγιοβιτς και παίζει για τον τίτλο στην Βαρκελώνη
Καταγγελία σε βάρος Αμερικανού μπασκετμπολίστα στην Ελλάδα για ενδοοικογενειακή βία
Ακυρώθηκε ο Κινέζος που άφησαν οι Αφρικανοί να κερδίσει στον ημιμαραθώνιο του Πεκίνου
Οι Πέλικανς πέταξαν εκτός playoffs Κινγκς και Βεζένκοβ, νίκη με 105-98 και τώρα... Θάντερ