Τετάρτη, 8 Δεκεμβρίου, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Από θετικά... αρνητικά τα μέλη της κυπριακής αποστολής στο Τόκυο

  28/07/2021 13:43
Από θετικά... αρνητικά τα μέλη της κυπριακής αποστολής στο Τόκυο

Από θετικά... αρνητικά τα μέλη της κυπριακής αποστολής στο Τόκυο

  28/07/2021 13:43

Αρνητικό το αποτέλεσμα του δεύτερου PCR τεστ των μελών της κυπριακής αποστολής, τα οποία σε πρώτο τεστ που είχαν υποβληθεί είχε θετική ένδειξη.

Ο αρχηγός αποστολής της κυπριακής ολυμπιακής ομάδας Ανδρέας Θεοφυλάκτου αναφέρει από την Ιαπωνία, «πλήρης δικαίωση για τον τρόπο χειρισμού της Διοικητικής και Ιατρικής ομάδας. Όταν λέγαμε ότι δεν έχουμε εμπιστοσύνη στα δείγματα, όταν ασκούσαμε πιέσεις για επανάληψη των τεστ».

«Δεν δώσαμε τα ονόματα στη δημοσιότητα. Η Κύπρος δεν έχει κανένα θετικό στον κορωνοϊό. Τα δείγματα είναι αρνητικά. Αυτά και εάν είναι καλά νέα», προσθέτει.

Η Κύπρια ποδηλάτρια Άντρη Χριστοφόρου, σε ανάρτηση της στα κοινωνικά της δίκτυα γράφει: «Σήμερα λάβαμε το αποτέλεσμα του δεύτερου PCR τεστ το οποίο ασφαλώς- όπως και αναμέναμε- ήταν αρνητικό».

«Η εξέλιξη δεν αποτελεί μόνο μεγάλη χαρά για τον τερματισμό μιας προσωπικής περιπέτειας που ξεκίνησε με την σωρεία ατυχιών που είχα στον αγώνα της Κυριακής, αλλά και μία μεγάλη δικαίωση. Είμαστε σίγουροι, τόσο εγώ όσο και ο Μάριος ότι το αποτέλεσμα της εξέτασης, επρόκειτο περί ενός ακόμη λάθους που ερχόταν να προστεθεί στις κακοτυχίες την ώρα του αγώνα. Μετά λύπης μας όμως διαπιστώσαμε ότι - με πρώτο το κρατικό κανάλι- κάποιοι έσπευσαν να μας κατονομάσουν, προκαλώντας ανησυχία και αγωνία στους δικούς μας ανθρώπους, που ερχόταν να προστεθεί στα όσα προηγήθηκαν την προηγούμενη μέρα», προσθέτει.

Σημειώνει ότι «θα μπορούσαν κάλλιστα να περιμένουν το επιβεβαιωτικό αποτέλεσμα από το επαναληπτικό τεστ».

«Τόσο εγώ, όσο και Μάριος, εκφράζουμε τη λύπη μας για τη συμπεριφορά ορισμένων. Στόχος μας παραμένει η διαρκής προσπάθεια εκπροσώπησης της Κύπρου στο υψηλότερο αθλητικό επίπεδο. Ευχαριστούμε θερμά τα μέλη της διοικητικής ομάδας της Κύπρου που στάθηκαν στο πλευρό μας αυτές τις δύσκολες ώρες και που μας βοήθησαν να το ξεπεράσουμε. Επίσης ευχαριστούμε το κόσμο για τις ευχές, την αγάπη και τη στήριξη του αυτό το διάστημα. Η καταξίωση είναι ο αντικατοπτρισμός της αγάπης στα μάτια του κόσμου. Θα τα πούμε σύντομα στην Κύπρο», καταλήγει.

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας