Στα ημιτελικά τον Σαν Μαρίνο

To Σαν Μαρίνο ήταν η νικήτρια του πρώτου προημιτελικού που έγινε το πρωί του Σαββάτου στο Αθλητικό Κέντρο του Πανεπιστημίου. Οι «Ιταλοί» κέρδισαν την Β. Ιρλανδία με 0-3 σετ και στις 17:00 θα μετρήσουν δυνάμεις με το Λουξεμβούργο στον πρώτο ημιτελικό. Οι Βορειοιρλανδοί θα αγωνιστούν την Κυριακή για την 5η – 6η θέση με τον ηττημένο του δεύτερου προημιτελικού που θα γίνει στις 13:00 μεταξύ Σκωτίας – Ν. Φαρόε.

Απόλυτα ισοδύναμο το πρώτο σετ κρίθηκε σε ένα μπλοκ και μια καλή άμυνα της ομάδας του Σαν Μαρίνο που κέρδισε με 24-26 και πήρε το προβάδισμα στα σετ με 0-1.

Η ομάδα του Σαν Μαρίνο ήταν πολύ καλή στο δεύτερο σετ και αφού χτύπησε από τον κεντρικό άξονα και έπαιξε πολύ καλά στο μπλοκ κέρδισε με 17-25 και «έγραψε» το 0-2 στα σετ.
 

Η υπεροχή στο φιλέ ήταν καταλυτική για το Σαν Μαρίνο που κέρδισε άνετα το τρίτο σετ με 13-25 και προκρίθηκε στον ημιτελικό με νίκη 0-3 σετ.

ΒΟΡΕΙΟΣ ΙΡΛΑΝΔΙΑ(Σ. Τζέφρι):): Kλάρκ, Γουάιτ, Μακ Κόχερν,Ρότζερς, ΜακΜούλαν. Λίμπερο:Ουάιγουέιτ. Αλλαγές: Πέντλεντον,Χάρισσον, Ρόντζερς,

ΣΑΝ ΜΑΡΙΝΟ(Σ. Μασκέττι):Σενσόνι, Τεντόνι, Τόγκνι, Μπερνάρντι, Καρντέλλι. Λίμπερο: Ρίντσι. Αλλαγές: Βεντουρίνι, Μουράρο, Ρίντζι Λ.

Διαιτητές: Ανδρέας Δανιήλ –Carel Zuibberg (Λουξεμβούργο)

Δειτε Επισης

O Γκαρίν απέκλεισε τον Ζβέρεφ στο Μόναχο
Στη Μαδέιρα για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα η Καρολίνα Πελενδρίτου
BINTEO: Οι έξαλλοι πανηγυρισμοί του Πρίντεζη για την πρόκριση του Ολυμπιακού
Κέρδισε την ΑΕΛ με κορυφαίο τον Blackmon ο ΑΠΟΕΛ
Άνετα στα προημιτελικά του Όπεν Βαρκελώνης ο Τσιτσιπάς
Ήττα και αποκλεισμός για τον Ναδάλ από τον Ντε Μινόρ
Συναγερμός στους Χιτ-Τραυματίστηκε στο γόνατο ο Μπάτλερ, φόβοι για σοβαρή ζημιά
Εννέα σκοπευτές στην αναζήτηση της Ολυμπιακής κάρτας στην Ντόχα
Η Ολυμπιάδα Νεάπολης κατέκτησε το Κύπελλο στο Βόλεϊ Γυναικών
Κεραυνός και ΑΕΚ για την 4η αγωνιστικής της Basket League