Κυριακή, 26 Σεπτεμβρίου, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

«Θα κάνω τα πάντα για να επιστρέψω στην κορυφή, θα τα πούμε στο Παρίσι»

  02/08/2021 12:52
«Θα κάνω τα πάντα για να επιστρέψω στην κορυφή, θα τα πούμε στο Παρίσι»

«Θα κάνω τα πάντα για να επιστρέψω στην κορυφή, θα τα πούμε στο Παρίσι»

  02/08/2021 12:52

Την πρωτιά στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισίου έθεσε ως στόχο ο Λευτέρης Πετρούνιας, αμέσως μετά την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο Τόκιο.

Ο «άρχοντας των κρίκων» αφού αφιέρωσε τη διάκρισή του στην Ελλάδα και στις δύο κόρες του μίλησε για το υψηλό επίπεδο του τελικού, τονίζοντας πως του άφησε γλυκόπικρη γεύση.

«Ήταν ένας εξαιρετικός τελικός, πολύ δύσκολος. Η εκκίνησή του ήταν τρομερά δύσκολη. Είναι πολύ ανάμικτα τα συναισθήματα. Είμαι πολύ ευτυχισμένος που είμαι ξανά στα μετάλλια μετά από πανδημία, χειρουργείο και όσα έχω περάσει. Υπάρχει μια γλυκόπικρη γεύση, γιατί μου αρέσει να κερδίζω, δεν μου αρέσει δεύτερη και τρίτη θέση. Θα κάνω τα πάντα για να κερδίσω ξανά την πρώτη»

Σχετικά με το πώς νιώθει, σχολίασε: «Δικαίωση, ότι καλώς συνέχισαν να πιστεύουν όσοι πίστευαν σε μένα και με στήριζαν στις δύσκολες στιγμές. Είναι και απάντηση σε όσους πίστεψαν ότι δεν θα καταφέρω να επιστρέψω μετά το χειρουργείο».

Επιπλέον, αναφέρθηκε στην επόμενη διοργάνωση Ολυμπιακών Αγώνων, τονίζοντας πως θέλει να ολοκληρώσει την καριέρα του με ένα ακόμα χρυσό: «Εννοείται ότι θα τα πούμε στο Παρίσι. Δεν κλείνει η καριέρα με τρίτη θέση, κλείνει με πρωτιά».

Πηγή: Πρώτο Θέμα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: ΒΙΝΤΕΟ: Χάλκινος ο Λευτέρης Πετρούνιας-Η προσπάθεια και το βηματάκι που στοίχισε

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας