Τετάρτη, 26 Ιανουαρίου, 2022 | Επικοινωνία
trans gif

H όμορφη αφιέρωση του Καραλή στους γονείς του

  03/08/2021 16:06
H όμορφη αφιέρωση του Καραλή στους γονείς του

H όμορφη αφιέρωση του Καραλή στους γονείς του

  03/08/2021 16:06

Ο Εμμανουήλ Καραλής έκανε ό,τι καλύτερο μπορούσε στον τελικό του άλματος επί κοντώ των Ολυμπιακών Αγώνων. Περνώντας τα 5.80μ ισοφάρισε την κορυφαία επίδοση της καριέρας του και, παρόλο που απέτυχε τρεις φορές στα 5.87μ ρίχνοντας οριακά τον πήχη, ολοκλήρωσε την παρουσία του με την τέταρτη θέση στο σύνολο των 14 αθλητών.

 Πάνω από επικοντιστές με τεράστιες διακρίσεις στο πρόσφατο παρελθόν. Κυρίως δε τον Γάλλο Ρενό Λαβιλενί, που τραυματίστηκε και επί της ουσίας δεν μπόρεσε να διεκδικήσει τη θέση του στο βάθρο.

Πάνω απ' όλα ο 21χρονος Έλληνας πρωταθλητής το απόλαυσε. Μέχρι τέλους. Σε τέτοιο βαθμό που μετά από κάθε άλμα χαμογελούσε πλατιά. Είτε είχε υπερβεί το ύψος είτε είχε αποτύχει. Όταν ολοκλήρωσε τον μεγάλο αγώνα του και ήξερε ότι δεν έχει άλλη προσπάθεια έκανε κάτι απροσδόκητο. Ξεκόλλησε το χαρτάκι με το όνομά του και έδειξε προς την κάμερα το μήνυμα που είχε ήδη γράψει. Ήθελε με αυτόν τον τρόπο να ευχαριστήσει τους δύο γονείς του για όσα έκαναν γι' αυτόν μέχρι να φτάσει σε αυτό το σημείο. Ήταν σίγουρα μια αξέχαστη στιγμή από τις πιο όμορφες και συγκινητικές στο Τόκιο.

3972387431804079 image

 Πηγή: Πρώτο Θέμα

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας