Η αντίδραση του Τεντόγλου για το τρολάρισμα στα social για τα γυαλιά ηλίου

Ο Μίλτος Τεντόγλου δεν μπορούσε να μην αναφερθεί στα περίφημα γυαλιά ηλίου πριν τον τελικό και απάντησε στο πως αποδέχτηκε το τρολάρισμα στα σόσιαλ.

Ο Μίλτος Τεντόγλου έγινε το απόλυτο trend στα σόσιαλ τα προηγούμενα 24ωρα. Όχι μόνο για το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε με δραματικό τρόπο στον τελικό του μήκους στους Ολυμπιακούς Αγώνες, αλλά και για τα γυαλιά ηλίου που φορούσε στην προθέρμανση και κατά την παρουσίαση των αθλητών, τα οποία… έγραψαν ιστορία.

Στα σόσιαλ και ειδικά στο twitter έγινε ένας χαμός από σχόλια που τρολάρουν (αλλά και αποθεώνουν ταυτόχρονα) τον χρυσό ολυμπιονίκη, ο οποίος κατά την άφιξή του τα ξημερώματα στο «Ελ. Βενιζέλος» ρωτήθηκε τόσο για τα γυαλιά, όσο και για την μίμηση του Luffy.

«Γελάω με όλα αυτά τα αστεία που λένε για μένα και έχω διαβάσει στο διαδίκτυο» είπε στους δημοσιογράφους ο Τεντόγλου που… ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να βάλει ξανά τα περίφημα γυαλιά.

«Δεν τα φοράω. Ποτέ ξανά» είπε χαμογελώντας, ενώ προανήγγειλε πως και στο Παρίσι το 2024 αν είναι στον τελικό, κατά την παρουσίαση θα μιμηθεί κάποιο άλλο anime, μετά τον Luffy που μιμήθηκε στο Τόκιο.

Δειτε Επισης

O Γκαρίν απέκλεισε τον Ζβέρεφ στο Μόναχο
Στη Μαδέιρα για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα η Καρολίνα Πελενδρίτου
BINTEO: Οι έξαλλοι πανηγυρισμοί του Πρίντεζη για την πρόκριση του Ολυμπιακού
Κέρδισε την ΑΕΛ με κορυφαίο τον Blackmon ο ΑΠΟΕΛ
Άνετα στα προημιτελικά του Όπεν Βαρκελώνης ο Τσιτσιπάς
Ήττα και αποκλεισμός για τον Ναδάλ από τον Ντε Μινόρ
Συναγερμός στους Χιτ-Τραυματίστηκε στο γόνατο ο Μπάτλερ, φόβοι για σοβαρή ζημιά
Εννέα σκοπευτές στην αναζήτηση της Ολυμπιακής κάρτας στην Ντόχα
Η Ολυμπιάδα Νεάπολης κατέκτησε το Κύπελλο στο Βόλεϊ Γυναικών
Κεραυνός και ΑΕΚ για την 4η αγωνιστικής της Basket League