Κυριακή, 26 Σεπτεμβρίου, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Συγκινεί ο Βολικάκης: Ζητώ συγγνώμη, δεν ξέρω αν θα συνεχίσω την ποδηλασία

  05/08/2021 16:35
Συγκινεί ο Βολικάκης: Ζητώ συγγνώμη, δεν ξέρω αν θα συνεχίσω την ποδηλασία

Συγκινεί ο Βολικάκης: Ζητώ συγγνώμη, δεν ξέρω αν θα συνεχίσω την ποδηλασία

  05/08/2021 16:35

Ολοκληρώθηκε η προσπάθεια του Χρήστου Βολικάκη στο Τόκιο. Στο τελευταίο σκέλος του όμνιουμ ο Έλληνας ποδηλάτης εγκατέλειψε και στη συνέχεια έδειξε πόσο απογοητευμένος είναι, μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ.

«Δεν ξέρω τι να πω. Απογοήτευση νιώθω. Μία συγνώμη σε όσους με στήριξαν και που κάτσανε να με δουν . Αυτό είχα να δώσω. Μπήκα αγχωμένος. Από ένα σημείο και μετά, απλά προσπαθούσα να τερματίσω. Δε με αντιπροσωπεύει αυτό. Δεν μπορούσα να χειριστώ τον αγώνα. Όταν ξεκίνησα αυτό το αγώνισμα ήταν έξι αγωνίσματα σε δύο ημέρες. Φέτος έγιναν και τα τέσσερα μέσα σε τρεις ώρες. Η μορφή που είναι σήμερα δε με συνέφερε καθόλου. Δεν ξέρω τι να πω. Δεν μπόρεσα να δώσω κάτι άλλο. Δεν είχα ένταση. Αυτά είναι απλά για να τα λέω, δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Δεν είχα αγωνιστική ένταση, με έναν αγώνα ήρθα εδώ. Οι υπόλοιποι αθλητές είχαν αγώνες.

Κάνουμε μία προσπάθεια με τον προπονητή και την ομάδα μου. Δεν μπόρεσα να τους κάνω να χαρούν σε τουλάχιστον ένα αγώνισμα. Θέλω να ηρεμήσω και να σκεφτώ αν θα πρέπει να συνεχίσω την ποδηλασία ή να σταματήσω. Είναι η τέταρτη συμμετοχή μου σε Ολυμπιακούς και η πρώτη σε αυτό το αγώνισμα. Πριν από τον αγώνα ήμουν χαρούμενος γιατί κατάφερα να προκριθώ σε ένα είδος εντελώς καινούργιο για μένα, αλλά ήρθα εδώ για να διεκδικήσω κάποια πράγματα. Δεν μπόρεσα να ευχαριστηθώ τον αγώνα μου.

Πρέπει να ηρεμήσω, πέρασα πολλά. Έχω μάθει όμως να παλεύω, αλλά σήμερα δεν πάλεψα. Δεν έχω ξαναδεί τον εαυτό μου να σταματάει έναν αγώνα. Άσχημη μέρα για μένα» ήταν τα λόγια του αθλητή που βρέθηκε για 4η φορά σε Ολυμπιακούς.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας