Ξεκινάει η ημιτελική φάση των πλέι οφ

Ξεκινάει η ημιτελική Φάση του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α’ Κατηγορίας Ανδρών. Την Τρίτη 5 Απριλίου θα πραγματοποιηθούν οι πρώτοι αγώνες της σειράς ανάμεσα σε Πετρολίνα ΑΕΚ-Απόλλωνα και Κεραυνό-ΑΠΟΕΛ. Και οι δύο αναμετρήσεις θα ξεκινήσουν στις 19:00.
 
Κεραυνός – ΑΠΟΕΛ (19:00 Live Streaming)
Στο «Κώστας Παπαέλληνας» στον Στρόβολο ο Κεραυνός θα υποδεχτεί τον ΑΠΟΕΛ, σε παιχνίδι που θα ξεκινήσει στις 19:00. Και οι δύο ομάδες αναμένεται να τα δώσουν όλα για την νίκη, για να μπορέσουν να βρεθούν στην τελική φάση και να διεκδικήσουν την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
 
Αυτή θα είναι η 5η φορά όπου οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν μεταξύ τους για την φετινή αγωνιστική περίοδο. Στα προηγούμενα τέσσερα παιχνίδια οι δύο ομάδες μετρούν από δύο επιτυχίες, όλες στις έδρες τους.
 
Συγκεκριμένα ο Κεραυνός επικράτησε στον Στρόβολο του ΑΠΟΕΛ στις 15/11/15 (Α’ Φάση) με 76-62 και στις 11/3/16 (Β’ Φάση) με 71-65. Οι «γαλαζοκίτρινοι» επικράτησαν του Κεραυνού στο Λευκόθεο στις 4/1/16 (Α’ Φάση) με 65-51 και στις 19/3/16 με 55-50 (Β’ Φάση).
 
Με την ολοκλήρωση της Β’ Φάσης ο Κεραυνός είχε καταλάβει την 2η θέση στην βαθμολογία και ο ΑΠΟΕΛ την 3η. Η πρώτη ομάδα που θα συμπληρώσει τρεις νίκες θα προκριθεί στην τελική φάση, για να αντιμετωπίσει την ομάδα που θα προκριθεί από το ζευγάρι ΑΕΚ-Απόλλων.
 
Ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω live streaming από την ιστοσελίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης στο www.basketball.org.cy σε μία παραγωγή του Alfa Sports TV.
 
Πετρολίνα ΑΕΚ – Απόλλωνας (19:00)
Η Πετρολίνα ΑΕΚ θα υποδεχτεί στο «Κίτιον Αθλητικό Κέντρο» στην Λάρνακα τον Απόλλωνα, σε ένα παιχνίδι που επίσης θα αρχίσει στις 19:00. Ακλόνητο φαβορί για να κερδίσει την πρόκριση στην τελική φάση φαντάζει η ΑΕΚ, βάσει της εικόνας των δύο ομάδων στην Α’ και Β’ Φάση του Πρωταθλήματος, με τους «γαλάζιους» της Λεμεσού να θέλουν να παλέψουν μέχρι τέλους, διεκδικώντας την πρόκριση.
 
Στο Πρωτάθλημα μέχρι στιγμής οι δύο ομάδες έπαιξαν μεταξύ τους σε τέσσερις αγώνες, με την Πετρολίνα ΑΕΚ να μετράει τρεις νίκες και ο Απόλλωνας μία. Στην 2η Αγωνιστική της Α’ Φάσης οι «γαλάζιοι» επικράτησαν στην Λεμεσό στις 13/11/15 με 89-78. Η ΑΕΚ νίκησε στον επαναληπτικό στην Λάρνακα στις 2/1/16 με 76-63, ενώ επικράτησε και στα δύο παιχνίδια της Β’ φάσης στις 11/3/16 με 80-62 στην Λεμεσό και στις 19/3/16 με 88-65 μέσα στο «Κίτιον».
 
Η Πετρολίνα ΑΕΚ κατέλαβε την 1η θέση στην βαθμολογία με την ολοκλήρωση της Β’ Φάσης, μετρώντας 17 νίκες και 3 ήττες, ενώ ο Απόλλωνας ήταν στην 4η θέση με 9 νίκες και 11 ήττες. Η πρώτη ομάδα που θα φτάσει στις τρεις νίκες θα προκριθεί στην τελική φάση, για να αντιμετωπίσει την ομάδα που θα προκριθεί από το ζευγάρι Κεραυνός-ΑΠΟΕΛ.
 

Δειτε Επισης

Στο Ζάγκρεμπ η κυπριακή αποστολή για το το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Τζούντο
Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για την εξιχνίαση της δολοφονίας του Λυγγερίδη-Από ποιον δόθηκε η εντολή
Κορυφαίος στα βραβεία Laureus ο Τζόκοβιτς
Στην 20η θέση ο Παύλος Κοντίδης μετά την 3η κούρσα στο Κύπελλο Hyeres
ΒΙΝΤΕΟ: Αθλητής του ΜΜΑ κλώτσησε ring girl, έχασε τον αγώνα και μετά τον... λίντσαραν οι θεατές
Νικηφόρο πέρασμα του Κεραυνού από τη Λεμεσό
Στον εισαγγελέα οι συλληφθέντες για τη δολοφονία Λυγγερίδη-Οι πέντε ηθικοί αυτουργοί
Η πρώτη αντίδραση Πελενδρίτου μετά το χρυσό στη Μαδέιρα-«Πολύ σημαντικό»
Για εγκληματική οργάνωση κατηγορούνται οι συλληφθέντες-Πάνω από 150 στη δικογραφία
Πρωταθλήτρια Ευρώπης η Καρολίνα Πελενδρίτου