ΒΙΝΤΕΟ: Ανατριχίλα... Δάκρυσε η χρυσή Πελενδρίτου ακούγοντας τον Εθνικό Ύμνο

Στο υψηλότερο σκαλοπάτι των Παραολυμπιακών Αγώνων Τόκιο 2020 ανέβηκε η Καρολίνα Πελενδρίτου και χάρισε στη χώρα μας το δεύτερο της μετάλλιο στη διοργάνωση.

Η πριγκίπισσα της πισίνας στα 100μ. πρόσθιο (SB11), απέσπασε την πρώτη θέση με χρόνο 1.19.78, σημειώνοντας νέο παγκόσμιο ρεκόρ. 

Η Καρολίνα Πελενδρίτου με τη συγκλονιστική αγωνιστική της παρουσία και την ανεπανάληπτη επιτυχία της στο Τόκιο, απέδειξε ότι είναι μια πρωταθλήτρια διεθνούς ακτινοβολίας, με υπέρμετρη μεγαλοψυχία και θέληση.

Περηφάνια για τη «χρυσή» Καρολίνα εκφράζει ο ΚΟΑ

Τα θερμά του συγχαρητήρια του στην Παραολυμπιονίκη στην κολύμβηση Καρολίνα Πελενδρίτου, για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στον τελικό των  100μ. πρόσθιο (SB11) με χρόνο 1.19.78 και νέο παγκόσμιο ρεκόρ, εκφράζει εν τω μεταξύ με ανακοίνωση του ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού.

«Η Καρολίνα  ανέβηκε στο υψηλότερο βάθρο των Παραολυμπιακών Αγώνων Τόκιο 2020 και χάρισε στη χώρα μας το δεύτερο της μετάλλιο στη διοργάνωση», προστίθεται.

Η Καρολίνα Πελενδρίτου με τη συγκλονιστική αγωνιστική της παρουσία και την ανεπανάληπτη επιτυχία της στο Τόκιο, απέδειξε ότι είναι μια πρωταθλήτρια διεθνούς ακτινοβολίας, με υπέρμετρη μεγαλοψυχία και θέληση, αναφέρει ο ΚΟΑ.

Ο ΚΟΑ  «θα συνεχίσει να στηρίζει πολύπλευρα την Καρολίνα Πελενδρίτου, η οποία με τις επιτυχίες της μάς κάνει να νιώθουμε ξεχωριστή περηφάνια. Τα θερμά συγχαρητήρια του ΚΟΑ πάνε στον προπονητή της,  την Κυπριακή Εθνική Παραολυμπιακή Επιτροπή και την οικογένεια της», καταλήγει η ανακοίνωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Περήφανη όλη η Κύπρος-Χρυσό με παγκόσμιο ρεκόρ για την «πριγκίπισσα της πισίνας»

«Στο βάθρο Παραολυμπιακών έξι φορές στο σύνολο»

Στο υψηλότερο βάθρο των Παραολυμπιακών η Καρολίνα Πελενδρίτου για τρίτη φορά, αναφέρει ο Ν.Ο Λεμεσού που συγχαίρει την αθλήτρια μας για την νέα μεγάλη της επιτυχία.

«Το ταξίδι της Καρολίνας Πελενδρίτου στο Τόκιο ολοκληρώνεται με το τρίτο Χρυσό Παραολυμπιακό μετάλλιο της καριέρας της κι ένα Παγκόσμιο ρεκόρ.  Με ένα στρατηγικά συντηρητικό προκριματικό αγώνα, η Καρολίνα πέρασε στον τελικό των 100μ Πρόσθιο όπου έδωσε ψυχή και σώμα σπάζοντας το Παγκόσμιο Ρεκόρ ακόμη μία φορά, και κερδίζοντας το Χρυσό μετάλλιο με χρόνο 1:19:78! Με τον αγώνα της αυτό άφησε τη μεγάλη της αντίπαλο Jia Ma από την Κίνα, στη δεύτερη θέση», αναφέρει δελτίο Τύπου του Ναυτικού Ομίλου Λεμεσού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Αποθέωσε την Πελενδρίτου ο Πρόεδρος Αναστασιάδης-«Είναι ένα αθλητικό φαινόμενο»

Σύμφωνα με τον ΝΟ Λεμεσού, η πριγκίπισσα της πισίνας με την εξαιρετική της εμφάνιση στο Τόκιο αναχωρεί με δύο μετάλλια (Χρυσό και Χάλκινο), ένα Παγκόσμιο και ένα Πανευρωπαϊκό ρεκόρ και απέδειξε ότι οι αντίξοες συνθήκες που έφερε η πανδημία δεν ήταν παρά μόνο ένα μικρό εμπόδιο.

«Από τους Παραολυμπιακούς της Αθήνας το 2004, μέχρι και σήμερα στους αγώνες του Τόκιο, η Καρολίνα Πελενδρίτου έχει ανέβει στο βάθρο των Παραολυμπιακών Αγώνων έξι φορές στο σύνολο (3 Χρυσά μετάλλια, 1 Αργυρό και 2 Χάλκινα) χαρίζοντας στη χώρα μας τεράστια συγκίνηση, χαρά και στιγμές υπερηφάνειας», αναφέρεται.

Το Διοικητικό Συμβούλιο και η διεύθυνση του Ναυτικού Ομίλου Λεμεσού συγχαίρουν θερμά την εξαιρετική παρουσία της Καρολίνας Πελενδρίτου στο Τόκιο και της εύχονται κάθε επιτυχία με τους μελλοντικούς της στόχους.

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ:Φωτιά στα φρένα της Aston Martin του Αλόνσο
Μάβερικς-Θάντερ 117-116: Από το -17 στους τελικούς της Δύσης!
Μπήκε στο παρκέ και έπαιξε με ομάδες μπάσκετ σε τροχοκάθισμα ο ΠτΔ-Ανακοίνωσε οικονομικά κίνητρα
Με άλμα στα 8,25μ. ο Τεντόγλου πήρε την 1η θέση στο μίτινγκ Λεμεσού
Στην πίστα Vallelunga στην Ιταλία ο Τζιωρτζής για τον 2ο αγώνα EURO NASCAR PRO
Elite League-MVP ο Ζακ Μπράιαντ και οι υπόλοιποι κορυφαίοι της σεζόν
Πετρούνιας: Ήμουν με δανεικά στο παγκόσμιο του 2014, θα συνεχίσω μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες
Σρούντερ κατά ομοσπονδία της Γερμανίας για την απόλυση Χέρμπερτ-«Ντροπή που δεν με ενημέρωσαν...»
Σε διαμαρτυρία έξω από τον ΚΟΑ προχωρούν οι αθλητές μηχανοκίνητο αθλητισμού
H Sarah Attar χρειάστηκε μόλις 800 μέτρα για να αλλάξει την αθλητική ιστορία μιας χώρας