Πέμπτη, 6 Μαΐου, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Κύπριος κάνει τον γύρο της Ευρώπης με μοτοσικλέτα!

  05/04/2016 12:28
Κύπριος κάνει τον γύρο της Ευρώπης με μοτοσικλέτα!
Το όνειρο του πραγματικότητα κάνει ένας συμπατριώτης μας ο οποίος τη Δευτέρα (4/4) άρχισε ένα μοναδικό ταξίδι

Κύπριος κάνει τον γύρο της Ευρώπης με μοτοσικλέτα!

  05/04/2016 12:28
Το όνειρο του πραγματικότητα κάνει ένας συμπατριώτης μας ο οποίος τη Δευτέρα (4/4) άρχισε ένα μοναδικό ταξίδι. Όπως εξηγεί σε ιστοσελίδα που δημιούργησε θα κάνει τον γύρο της Ευρώπης με την μοτοσικλέτα του. 
Δημιούργησε την ιστοσελίδα
www.ridegaia.com, στην οποία θα δημοσιεύει φωτογραφικό υλικό, ώστε να μοιράζεται τις εμπειρίες του. 
Αναλυτικά τα όσα αναφέρει
Ονομάζομαι Κωνσταντίνος. Αυτή η ιστοσελίδα (
www.ridegaia.com) αφορά ταξίδια με μοτοσυκλέτα και αποφάσισα να την δημιουργήσω για να μπορώ να μοιράζομαι τις περιπέτειές μου με τον υπόλοιπο κόσμο. Όταν αποφάσισα να αρχίσω να ταξιδεύω με μοτοσυκλέτα, περίπου πριν 4 χρόνια, πολλά μου φαίνονταν αδύνατα. Τώρα είμαι κοντά στο να κάνω το όνειρό μου πραγματικότητα! Τον Απρίλιο του 2016 θα αρχίσω να ταξιδεύω στην Ευρώπη και τα Βαλκάνια. Δεν έχω κάποιο περιορισμό στο χρόνο και αυτό είναι το δυνατό μου χαρτί. Ελάτε μαζί μου καθώς ταξιδεύω και άστε με να μοιραστώ τις εμπειρίες μου μαζί σας!
Αποφάσισα ότι θα πρέπει να μάθω κάτι περισσότερο για την οδήγηση εκτός δρόμου, μιας και κάνω αυτό το ταξίδι μόνος. Μέχρι τώρα δεν με ένοιαζε και πολύ αν συνέβαινε κάτι στους χωματόδρομους που έκανα γιατί πάντα είχα παρέα, αλλά τώρα θα πρέπει να περιορίσω τις πιθανότητες πτώσης για να αποφύγω τυχών τραυματισμούς, και επειδή θα κρατάω μια φορτωμένη Τρανσαλπ των 300 κιλών.
 
Η Κυπριακή Ακαδημία Μοτοσικλέτας προσφέρθηκε να μου παρέχει αυτή την εκπαίδευση δείχνοντάς μου διάφορα.
 
Μου δώσανε ένα Εντούρο για να μπορώ να μάθω καλύτερα και γρηγορότερα και βγήκαμε στους αγρούς για εντουράδα.
 
Ήταν η πρώτη μου φορά σε εντούρο μηχανή και πρέπει να πω ότι ήταν καταπληκτική εμπειρία.
Τρελή ροπή και τεράστιες αναρτήσεις οι οποίες απλά τρώνε όλα τα εμπόδια με πολλή ευκολία και φυσικά πανάλαφρες και εύκολες να τις σηκώσεις.
 
Στην αρχή τα βρήκα λίγο σκούρα μιας και ήτανε κάτι ολότελα καινούριο για μένα, αλλά μέχρι το τέλος της μέρας είχα βρει τον ρυθμό μου και την σωστή στάση σώματος και μπορούσα να ακολουθήσω τους υπόλοιπους.
 
 
 
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας