Τίμησε την Πελενδρίτου η Remedica-«Στα όνειρα δεν υπάρχει ταβάνι»

Tην παραολυμπιονίκη που έκανε περήφανη την Κύπρο, Καρολίνα Πελενδρίτου, τίμησε η εταιρεία Remedica, για τις επιτυχίες της στο Τόκιο.

Όπως ανέφερε ο CEO της Remedica Μιχάλης Νεοπτολέμου στην αρχική του τοποθέτηση, «η νίκη της  Καρολίνας και το μετάλλιο μας κάνουν περήφανους και δεν θα μπορούσαμε να μην την τιμήσουμε». Σημείωσε μάλιστα πώς αποφασίσαμε να συνάψουμε συμφωνία με τη Καρολίνα για να είναι πρεσβευτής της εταιρείας μας».

Από την πλευρά της, η Κύπρια Παραολυμπιονίκης ανέφερε πως «αυτοί οι αγώνες ήταν πολύ σημαντικοί. Μου έδειξαν ότι στα όνειρα δεν υπάρχει ταβάνι. Δεν υπάρχει τίποτα εύκολο, δεν υπάρχει τίποτα δεδομένο. Είναι πολύ σημαντικό για μένα να ταυτίζεται το όνομα μου με εταιρείες όπως η Remedica.

Τέλος, ο πρόεδρος του ΚΟΑ, Ανδρέας Μιχαηλίδης επισήμανε πως «τα μετάλλια πέτυχαν διάφορους σκοπούς. Έκανε περήφανη την Κύπρο και μπορώ να την βλέπω καθημερινά».

Είναι, συνέχισε ο κ. Μιχαηλίδης, «παράδειγμα προς μίμηση και ως ΚΟΑ την στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις. Θα συνεχίσουμε να το κάνουμε, επειδή θέλουμε να μεταλαμπαδεύσεις τις αρχές και αξίες της στα νέα παιδιά».

Καταλήγοντας, ο κ. Μιχαηλίδης έδωσε συγχαρητήρια και στη Remedica. «Οι χορηγοί είναι σημαντικοί. Χωρίς εσάς δεν θα μπορούσε να λειτουργήσει ο αθλητισμός. Η πολιτεία κάνει ό,τι μπορεί, αλλά η δική σας βοήθεια είναι σημαντική, σας ευχαριστούμε και χαίρομαι που είμαι εδώ μαζί σας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Τι έβαλε! Το ασύλληπτο εκτός ισορροπίας τρίποντο και φάουλ του Ντε Κολό πίσω από κέντρο
Οδοστρωτήρας αλλά μόνος ο Αντετοκούνμπο, ηττήθηκε στην Νέα Ορλεάνη
Κι όταν όλοι είπαν έχασε ο Ολυμπιακός, ο Γουίλιαμς-Γκος έκλεισε το μάτι στον Μπαρτζώκα...
Ολυμπιακοί Αγώνες: Ευρωπαϊκές χώρες θα στείλουν στρατό στη Γαλλία για έξτρα μέτρα ασφαλείας
Σηκώνεται η αυλαία του ΙΑΜΕ Series Cyprus
Tα πανηγύρια από τους καλαθοσφαιριστές του Κεραυνού μετά την κατάκτηση του ECOMMBX ΟΠΑΠ κυπέλλου (pics)
Κέρδισε την ΑΕΚ στον τελικό ο Κεραυνός και κατέκτησε το 12ο κύπελλο στην ιστορία του
«Ο Χεζόνια φοράει τα λευκά, αλλά… σκέφτεται το πράσινο»
Συνάντηση με τον Μπέκαμ στο προπονητικό κέντρο της Ίντερ Μαϊάμι για Τσιτσιπά και Μπαντόσα
Ώρα τελικού κυπέλλου στο μπάσκετ για Κεραυνό και ΑΕΚ