Ναδάλ: «Είναι αδύνατο να σταματήσεις τον Τζόκοβιτς»

Είναι ένας άνθρωπος που όποτε μιλάει δεν κρύβεται πίσω από το δάχτυλο του. Ο Ράφαελ Ναδάλ μίλησε στο ισπανικό ραδιόφωνο "Cadena SER Mallorca" και αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια στον Νόβακ Τζόκοβιτς.
 
"Είναι αδύνατον να σταματήσεις τον Τζόκοβιτς. Υπάρχει μεγάλη διαφορά τώρα απ'τους υπόλοιπους. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Είναι αδύνατον να τον σταματήσεις και πρέπει να τον συγχαρούμε γι' αυτό. Όταν κάποιος είναι τόσο καλός και δεν υπάρχει κάτι που τον εμποδίζει, όπως ένας τραυματισμός, τότε πρόκειται για φονικό συνδυασμό" τόνισε χαρακτηριστικά ο Ναδάλ.
 
Στη συνέχεια ρωτήθηκε για το υπόλοιπο της χρονιάς και τους στόχους που έχει σε αυτή. "Το πλάνο μου είναι να παίξω σε τουρνουά όπου τα έχω πάει πολύ καλά και είχα τις μεγαλύτερες επιτυχίες στην καριέρα μου. Έπαιξα καλά στο Indian Wells και πρέπει να συνεχίσω τη σκληρή δουλειά. Ο στόχος μου είναι να παίζω καλά και να βελτιώνομαι κάθε εβδομάδα.
 
Σε ολόκληρη την καριέρα μου, προσεγγίζω την κάθε ημέρα διαφορετικά. Αυτός είναι ο τρόπος για να κάνεις σημαντικά πράγματα. "Το Roland Garros είναι ακόμα μακριά. Υπάρχουν τέσσερα μεγάλα τουρνουά πριν από αυτό και ελπίζω να είμαι έτοιμος".
 
Για το τέλος ο σπουδαίος τενίστας δεν έχασε την ευκαιρία να μιλήσει για το μεγάλο του όνειρο το οποίο είναι να κρατήσει τη σημαία της χώρας του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο. "Θα ήμουν πολύ χαρούμενος αν με επέλεγαν για σημαιοφόρο, όμως καταλαβαίνω ότι υπάρχουν κι άλλοι σπουδαίοι αθλητές που αξίζουν αυτή την τιμή. Με πληγώνει πολύ το γεγονός ότι έχασα αυτή την ευκαιρία στους Ολυμπιακούς Αγώνες το 2012".
 
Πηγή: sport24.gr  

Δειτε Επισης

Ολυμπιακοί Αγώνες: Ευρωπαϊκές χώρες θα στείλουν στρατό στη Γαλλία για έξτρα μέτρα ασφαλείας
Σηκώνεται η αυλαία του ΙΑΜΕ Series Cyprus
Tα πανηγύρια από τους καλαθοσφαιριστές του Κεραυνού μετά την κατάκτηση του ECOMMBX ΟΠΑΠ κυπέλλου (pics)
Κέρδισε την ΑΕΚ στον τελικό ο Κεραυνός και κατέκτησε το 12ο κύπελλο στην ιστορία του
«Ο Χεζόνια φοράει τα λευκά, αλλά… σκέφτεται το πράσινο»
Συνάντηση με τον Μπέκαμ στο προπονητικό κέντρο της Ίντερ Μαϊάμι για Τσιτσιπά και Μπαντόσα
Ώρα τελικού κυπέλλου στο μπάσκετ για Κεραυνό και ΑΕΚ
Koντίδης: Στόχος να προετοιμαστώ όσο καλύτερα μπορώ για τους Ολυμπιακούς Αγώνες
Απίθανη ανατροπή από το -30 οι Χοκς και τέλος το σερί των Σέλτικς
Έσπασε το προσωπικό του ρεκόρ πόντων σε μία σεζόν ο Γιάννης