«Χρειάζεται σεβασμός, όχι μόνο στα λόγια και στις χαρές να βγάζουμε φωτογραφίες»

Για το θέμα των χορηγιών στους αθλητές αλλά και για όσα διαδραματίστηκαν χθες στη Βουλή, μίλησε ο πρόεδρος της Επιτροπής Παιδείας, Παύλος Μυλωνάς.  

Σε δηλώσεις του στον Super Sport FM ανέφερε ότι «μετά την δημοσιοποίηση των αθλητών μας και με αφορμή την επόμενη Ολυμπιάδα, ήταν μια καλή αφορμή για να έρθουν εκεί στην Επιτροπή όλοι για δούμε τι γίνεται. Ήρθαν δύο αθλητές, ο Γιώργος Αχιλλέως και ο Μάριος Γεωργίου και αυτό που ανακαλύψαμε είναι ότι πρόκειται για ένα μηνιαίο επίδομα της τάξεως των 450 ευρώ τον μήνα. Οι ομοσπονδίες έστειλαν εισηγήσεις. Υπήρχαν περιπτώσεις ομοσπονδιών που έστειλαν μέχρι και 7 άτομα, από την ΚΟΕΑΣ ήταν περισσότεροι οι αθλητές για την λίστα αυτή», προσθέτοντας τους λέχθηκε ότι αθλητής κάνει τον delivery για να ζήσει και σίγουρα θα έπρεπε να είναι στη σχετική λίστα.

Στη συνέχεια ο Παύλος Μυλωνάς πρόσθεσε ότι «ανακαλύψαμε ότι πράγματι εφαρμόστηκαν τα κριτήρια. Αυτό που παραμένει ανοικτό είναι να μάθουμε ποια είναι τα κριτήρια και θα μας στείλουν όπως επίσης και τις επιλογές αθλητών που είχαν ενώπιον τους στην ΚΟΕ. Από την πλευρά των αθλητών υπάρχει η άποψη ότι δεν είναι όλοι το ίδιο. Ο Αχιλλέως μας είπε ότι δεν τα έχει ανάγκη τα χρήματα και συζήτησε με τους ανθρώπους και τα βρήκε. Πρέπει να μάθουμε τι έγιναν και τα χρήματα από το πρόγραμμα «υιοθετήστε έναν αθλητή» και μιλάμε για πολλά λεφτά. Σε γενικές γραμμές χρειάζεται σεβασμός και πρέπει να επιδεικνύεται σε αυτούς τους ανθρώπους που μας κάνουν περήφανους. Όχι ο σεβασμός να υπάρχει μόνο στα λόγια και μόνο στις χαρές και στις επιτυχίες να βγάζουμε φωτογραφίες. Θέλει λεπτούς χειρισμούς το θέμα και έλεγχος και θα γίνει αυτός ο έλεγχος».

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Τι έβαλε! Το ασύλληπτο εκτός ισορροπίας τρίποντο και φάουλ του Ντε Κολό πίσω από κέντρο
Οδοστρωτήρας αλλά μόνος ο Αντετοκούνμπο, ηττήθηκε στην Νέα Ορλεάνη
Κι όταν όλοι είπαν έχασε ο Ολυμπιακός, ο Γουίλιαμς-Γκος έκλεισε το μάτι στον Μπαρτζώκα...
Ολυμπιακοί Αγώνες: Ευρωπαϊκές χώρες θα στείλουν στρατό στη Γαλλία για έξτρα μέτρα ασφαλείας
Σηκώνεται η αυλαία του ΙΑΜΕ Series Cyprus
Tα πανηγύρια από τους καλαθοσφαιριστές του Κεραυνού μετά την κατάκτηση του ECOMMBX ΟΠΑΠ κυπέλλου (pics)
Κέρδισε την ΑΕΚ στον τελικό ο Κεραυνός και κατέκτησε το 12ο κύπελλο στην ιστορία του
«Ο Χεζόνια φοράει τα λευκά, αλλά… σκέφτεται το πράσινο»
Συνάντηση με τον Μπέκαμ στο προπονητικό κέντρο της Ίντερ Μαϊάμι για Τσιτσιπά και Μπαντόσα
Ώρα τελικού κυπέλλου στο μπάσκετ για Κεραυνό και ΑΕΚ