Ο Περικλής Μάρκαρης θα συνεχίσει να ηγείται της ΚΟΕΑΣ-Η σύνθεση του νέου Συμβουλίου

Η Εκλογική Συνέλευση της ΚΟΕΑΣ αποφάσισε ότι ο Περικλής Μάρκαρης θα συνεχίσει να ηγείται της Ομοσπονδίας για την τριετία 2022 έως 2024 από τη θέση του προέδρου, παίρνοντας ψήφο εμπιστοσύνης από τους Γυμναστικούς Συλλόγους, καθώς δεν υπήρξε ανθυποψήφιος στην εκλογική διαδικασία.

Όπως αναφέρεται σε δελτίο Τύπου διορίστηκαν και τα τρία αιρετά μέλη, που είναι οι, Ελένη Κωνσταντινίδου, Γιώργος Κυριακίδης και Ελένη Τύμβιου, καθώς και ο αρχαιότερος επιθεωρητής φυσικής αγωγής, που είναι ο Νεόφυτος Παπαϊωάννου, ως εκπρόσωπος του Υπουργείου Παιδείας, Πολιτισμού, Νεολαίας και Αθλητισμού. Περαιτέρω οι Γυμναστικοί Σύλλογοι διόρισαν τους δύο εκπροσώπους τους στο Διοικητικό Συμβούλιο.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΟΕΑΣ θα συνέλθει στην πρώτη συνεδρίαση στις αρχές Ιανουαρίου, για να καταρτιστεί σε σώμα και να καταρτιστούν οι διάφορες επιτροπές της Ομοσπονδίας, οι οποίες θα στηρίζουν το έργο του νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας αποτελούν οι: Πρόεδρος Περικλής Μάρκαρης, Επίτιμος Πρόεδρος Αντώνης Δράκος, Γενικός Διευθυντής Αντώνης Γεωργαλλίδης, Πρόεδρος Τεχνικής Επιτροπής: Αντώνης Γεωργαλλίδης, Αιρετά Μέλη Ελένη Κωνσταντινίδου, Γιώργος Κυριακίδης, Ελένη Τύμβιου, Εκπρόσωπος ΥΠΠΝΑ Νεόφυτος Παπαϊωάννου, Εκπρόσωποι Γυμναστικών Συλλόγων, ΓΣΠ: Γιώργος Μιτσίδης, Φοίβος Κωνσταντινίδης, ΓΣΟ: Κυριάκος Τσολάκης, Κώστας Παπαθεοδούλου,ΓΣΕ: Σοφοκλής Χαραλαμπίδης, Έλενα Ανδρέου, ΓΣΖ: Κυριάκος Μιχαήλ, Μάριος Χατζημιτσής, ΓΣΚ: Δήμος Καλλινίκου, Γιώργος Γεωργίου, ΓΣΠρ: Κωστάκης Μιτσίδης, Χρυσόστομος Γεμέττας.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Στην έκτη θέση ο Κοντίδης στο Hyeres μετά την 7η ιστιοδρομία
Βόμβα στην Red Bull-Φεύγει ο Άντριαν Νιούι!
Ο ΚΟΑ θα τοποθετηθεί αφού ενημερωθεί από Επιτροπής Δεοντολογίας για ΣΚΟΚ
Ανοιχτό το ενδεχόμενο διάθεσης συστήματος Crotale στη Γαλλία εν όψει Ολυμπιακών Αγώνων
Οκτώ χρόνια φυλάκισης στον προπονητή στίβου που κακοποιούσε ανήλικες αθλήτριες
Σε Ολυμπιακούς Αγώνες για τρίτη φορά στην καριέρα του ο Μάριος Γεωργίου (pics)
Πρωταθλητής Ευρώπης ο Μάριος Γεωργίου
Ατσάλινος Ολυμπιακός την… έσπασε στην Μπαρτσελόνα
Στο Ζάγκρεμπ η κυπριακή αποστολή για το το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Τζούντο
Κορυφαίος στα βραβεία Laureus ο Τζόκοβιτς