Aπίθανη ιστορία…. Οπαδός έσωσε τη ζωή προπονητή-«Η ελιά που έχεις είναι καρκίνος»

Τον περασμένο Οκτώβριο ο Μπράιαν Χάμιλτον καθόταν στον πάγκο των Βανκούβερ Κανάκς και -για καλή του τύχη- παρατήρησε μια νεαρή γυναίκα στην εξέδρα, που προσπαθούσε να του τραβήξει την προσοχή.

Η επιμονή της οπαδού των Κράκεν τον έκανε να πλησιάσει, με την γυναίκα να τον ενημερώνει -με μήνυμα που έγραψε στο κινητό της- πως η ελιά που έχεις στο πίσω μέρος του λαιμού του είναι καρκίνος.

Ο Χάμιλτον έκανε τις απαραίτητες εξετάσεις και διαπίστωσε πως η άγνωστη 22χρονη γυναίκα είχε δίκιο, αφού έπασχε από μελάνωμα, το οποίο, όμως, ευτυχώς, πρόλαβε σε αρχικό στάδιο.

«Ο γιατρός μου είπε πως αν το είχα αγνοήσει για 4-5 χρόνια, δεν θα ήμουν εδώ. Δεν ήξερα καν ότι είχα την ελιά. Αυτή μου το έδειξε, δεν μπορώ να καταλάβω πώς το είδε. Δεν ήταν πολύ μεγάλη, φορούσα μπουφάν, φορούσα μια συσκευή που δένει σε εκείνο το σημείο, υπήρχαν καλώδια… Ξεκάθαρα είναι ήρωας».

Ο Χάμιλτον ξεκίνησε ένα… αγώνα για να βρει τη συγκεκριμένη γυναίκα, με μια διαδικτυακή εκστρατεία μέσω του internet. «Το μήνυμα που μου έδειξες στο κινητό σου θα μείνει για πάντα στο μυαλό μου. Άλλαξες τη ζωή σε εμένα και την οικογένειά μου. Το ένστικτό σου ήταν σωστό, είχα μελάνωμα και χάρη στην επιμονή σου και τη βοήθεια των γιατρών, έφυγε. Ψάχνουμε αυτόν τον υπέροχο άνθρωπο. Μοιραστείτε το μήνυμα για να μας βοηθήσετε να βρούμε τον πραγματικό ήρωα για να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας», έγραψε μεταξύ άλλων.

 

 

Τελικά, τα… ίχνη της 22χρονης φοιτήτριας της ιατρικής, Νάντια Πόποβιτς, βρέθηκαν. Μάλιστα, η νεαρή κοπέλα συναντήθηκε με τον 47χρονο προπονητή πριν από το τελευταίο παιχνίδι των Κάνακς.

«Είναι πολύ ιδιαίτερο το ότι μπορώ να τον δω και να μιλήσω με την οικογένειά του, την οποία επηρέασα τόσο πολύ», σχολίασε σχετικά η Πόποβιτς, και πρόσθεσε: «Όταν είδα την ελιά σκέφτηκα “wow, έτσι ακριβώς μοιάζει ένα μελάνωμα”». Για την υπέροχη πράξη της, η Πόποβιτς δέχθηκε και ένα σημαντικό ποσό (10.000 δολάρια), ως βοήθεια στις σπουδές της.

Πηγή: newsit.gr

Δειτε Επισης

Ολυμπιακοί Αγώνες: Ευρωπαϊκές χώρες θα στείλουν στρατό στη Γαλλία για έξτρα μέτρα ασφαλείας
Σηκώνεται η αυλαία του ΙΑΜΕ Series Cyprus
Tα πανηγύρια από τους καλαθοσφαιριστές του Κεραυνού μετά την κατάκτηση του ECOMMBX ΟΠΑΠ κυπέλλου (pics)
Κέρδισε την ΑΕΚ στον τελικό ο Κεραυνός και κατέκτησε το 12ο κύπελλο στην ιστορία του
«Ο Χεζόνια φοράει τα λευκά, αλλά… σκέφτεται το πράσινο»
Συνάντηση με τον Μπέκαμ στο προπονητικό κέντρο της Ίντερ Μαϊάμι για Τσιτσιπά και Μπαντόσα
Ώρα τελικού κυπέλλου στο μπάσκετ για Κεραυνό και ΑΕΚ
Koντίδης: Στόχος να προετοιμαστώ όσο καλύτερα μπορώ για τους Ολυμπιακούς Αγώνες
Απίθανη ανατροπή από το -30 οι Χοκς και τέλος το σερί των Σέλτικς
Έσπασε το προσωπικό του ρεκόρ πόντων σε μία σεζόν ο Γιάννης