Σάββατο, 28 Μαΐου, 2022 | Επικοινωνία
trans gif

Ανατροπή: Οι Σέρβοι αδειάζουν τον Τζόκοβιτς-Ήξερε ότι είναι θετικός στον κορωνοϊό

  14/01/2022 20:49
Ανατροπή: Οι Σέρβοι αδειάζουν τον Τζόκοβιτς-Ήξερε ότι είναι θετικός στον κορωνοϊό

Ανατροπή: Οι Σέρβοι αδειάζουν τον Τζόκοβιτς-Ήξερε ότι είναι θετικός στον κορωνοϊό

  14/01/2022 20:49

Η Επιτροπή Κρίσεων που διαχειρίζεται την πανδημία στη Σερβία καταρρίπτει τους ισχυρισμούς του Νόβακ Τζόκοβιτς ότι δεν γνώριζε ότι είναι θετικός στον κορωνοϊό μέχρι τις 17 Δεκεμβρίου το βράδυ.

Στη συνέντευξη Τύπου του υγειονομικού τμήματος της Επιτροπής, ο ιατρός Ζόραν Γκόικοβιτς ανέφερε ότι τα αποτελέσματα του μοριακού τεστ στέλνονται στο email τη στιγμή που εκδίδονται και καταχωρίζονται.

Σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου να σχολιάσει τη δήλωση του Τζόκοβιτς ότι ενημερώθηκε την επόμενη ημέρα για το αποτέλεσμα του τεστ, ο κ. Γκόικοβιτς απάντησε: «Σε αυτό θα πρέπει να απαντήσει ο ίδιος ο Τζόκοβιτς, δεν μπορώ εγώ να ξέρω πότε άνοιξε το email του. Αυτό που εγώ μπορώ να σας διαβεβαιώσω είναι ότι το πιστοποιητικό που επιβεβαιώνει ότι ο Νόβακ Τζόκοβιτς ήταν θετικός στο ιό Sars Cov-2 είναι αυθεντικό και του στάλθηκε την ώρα που αναγράφεται, δηλαδή την ίδια μέρα, τις βραδινές ώρες».

Η βίζα του Νόβακ Τζόκοβιτς ακυρώθηκε ξανά -Το σενάριο να απελαθεί αφού θα έχει ήδη δώσει τον πρώτο του αγώνα

Σημειώνεται ότι ο Τζόκοβιτς, ο οποίος βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό στις 16 Δεκεμβρίου, δήλωσε ότι την επόμενη ημέρα, 17 Δεκεμβρίου, όταν απένειμε έπαθλα σε έφηβους τενίστες και φωτογραφίζονταν μαζί τους, δεν γνώριζε ότι είναι θετικός στον κορονοϊό.

Ο Ζόραν Γκόικοβιτς ανέφερε ότι ο Νόβακ Τζόκοβιτς δεν θα λογοδοτήσει στη σερβική δικαιοσύνη για την παραβίαση της καραντίνας, διότι δεν αποτελεί, σύμφωνα με τη νομοθεσία, αδίκημα. Διευκρίνισε ότι η παραβίαση της καραντίνας ήταν ποινικό αδίκημα μόνο κατά την περίοδο που η χώρα βρισκόταν σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, στα μέσα του 2020, και ο νόμος αυτός πλέον δεν ισχύει.

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας