Τετάρτη, 26 Ιανουαρίου, 2022 | Επικοινωνία
trans gif

Οι αιχμηρές απαντήσεις Ναδάλ και Οσάκα για Τζόκοβιτς

  15/01/2022 10:30
Οι αιχμηρές απαντήσεις Ναδάλ και Οσάκα για Τζόκοβιτς

Οι αιχμηρές απαντήσεις Ναδάλ και Οσάκα για Τζόκοβιτς

  15/01/2022 10:30

Για άλλη μία φορά ο Ράφαελ Ναδάλ τοποθετήθηκε για την υπόθεση Τζόκοβιτς, όσον αφορά τουλάχιστον το σκέλος του Australian Open.

O Ισπανός τενίστας τόνισε ότι κανένας τενίστας δεν είναι υπεράνω του τένις και του τουρνουά, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως αυτό θα συνεχιστεί είτε παίζει ο Τζόκοβιτς, είτε όχι.

«Αυτό που έχω να πω ξεκάθαρα είναι πως ο Τζόκοβιτς είναι από τους σπουδαιότερους παίκτες στην ιστορία. Αλλά δεν υπάρχει κανένας τενίστας στην ιστορία που να είναι πιο σημαντικός από ένα τουρνουά τένις. Οι παίκτες έρχονται και φεύγουν, για να έρθουν νέοι. Κανείς, ούτε ο Ρότζερ, ούτε ο Νόβακ, ούτε εγώ ή παλιότερα ο Μποργκ είμαστε πιο πάνω. Το τένις συνεχίζεται και το Australian Open είναι πιο σημαντικό από κάθε παίκτη. Αν παίξει καλό θα είναι. Αν όχι το τουρνουά θα είναι πάλι σπουδαίο. Με ή χωρίς αυτόν. Αυτή είναι η γνώμη μου» είπε χαρακτηριστικά.

Θέση πήρε και η Ναόμι Οσάκα η οποία έκανε δηλώσεις στα ΜΜΕ.

«Είναι μία δυσάρεστη κατάσταση. Πρόκειται για έναν σπουδαίο παίκτη που δυστυχώς κάποιοι άνθρωποι θα τον θυμούνται με αυτόν τον τρόπο. Είναι στην ευχέρεια της κυβέρνησης της Αυστραλίας και όχι στους τενίστες όμως, το πως θα χειριστούν την κατάσταση. Καταλαβαίνω πως είναι να είσαι σε αυτή τη θέση και να δέχεσαι ερωτήσεις για άλλο πρόσωπο. Δεν είναι το καλύτερο πράγμα» είπε η κάτοχος του περσινού τίτλου στη Μελβούρνη.

Από πλευράς Αυστραλών τενιστών, ο Αλεξ Ντε Μινόρ ήταν κι αυτός ξεκάθαρος για την άποψή του για τον Τζόκοβιτς.

«Όταν έρχεσαι στη χώρα, κι αυτό ισχύει για όλους τους τενίστες, πρέπει να είσαι διπλά εμβολιασμένος. Ηταν στο χέρι του, είναι δική του επιλογή, δική του κρίση»…

Πηγή: gazzetta.gr

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας