«Νομίζουν ότι ταπείνωσαν τον Τζόκοβιτς-Είπαν ψέματα, τον κακομεταχειρίστηκαν»

Ο Σέρβος πρόεδρος συνεχίζει να δείχνει τη στήριξη του προς το πρόσωπο του Νόβακ Τζόκοβιτς και σε τελευταίες δηλώσεις του, έκανε λόγο για ψέματα και άσκοπα επιχειρήματα από την αυστραλιανή κυβέρνηση. «Κακομεταχειρίστηκαν τον καλύτερο τενίστα».

Ο Αλεξάνταρ Βούτσιτς κατηγόρησε τους δικηγόρους της Κυβέρνησης της Αυστραλίας για ψέματα που ανέφεραν στο δικαστήριο, ενώ όπως είπε ταλαιπώρησαν τον Τζόκοβιτς για έντεκα μέρες, για μια απόφαση που είχαν πάρει εξαρχής.

Παράλληλα ο Σέρβος πρόεδρος είπε ότι ο Νόβακ Τζόκοβιτς μπορεί να επιστρέψει στη χώρα του κοιτώντας το λαό της πατρίδας του, στα μάτια…

 «Του είπα ότι ανυπομονώ να έρθει στη Σερβία, να επιστρέψει στη χώρα του, να είναι εκεί που είναι πάντα ευπρόσδεκτος. Κακομεταχειρίστηκαν τον καλύτερο τενίστα για 11 ημέρες, την 11η μέρα του έδωσαν την απόφαση που πάρθηκε την πρώτη μέρα» ανέφερε αρχικά ο Βούτσιτς, σύμφωνα με το Novosti ενώ όσον αφορά τη νομική διαχείριση της υπόθεσης από την κυβέρνηση της Αυστραλίας, δήλωσε:

«Είδατε στην άσκοπη διαδικασία του δικαστηρίου πόσα ψέματα είπαν οι δικηγόροι της αυστραλιανής κυβέρνησης. Απλώς λένε ψέματα. Λένε ότι υπάρχουν λιγότερo από το 50% που είναι ανεμβολίαστο και επίσημα ο αριθμός είναι 58%. Μην ξεχνάτε ότι είναι υψηλότερο από ό,τι σε πολλές χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Αυτό ήταν ένα άσκοπο επιχείρημα. Οι Αυστραλοί αθλητές θα είναι ευπρόσδεκτοι στη Σερβία στο πρωτάθλημα στίβου τον Μάρτιο και δεν θα τους κακομεταχειριστούμε λόγω εκλογών.

Ευχαριστώ τον αυστραλιανό λαό καθώς είμαι σίγουρος ότι αγαπά τους Σέρβους. Νομίζουν ότι έχουν ταπεινώσει τον Τζόκοβιτς, αλλά έχουν ταπεινώσει τον εαυτό τους. Μπορεί να επιστρέψει στη χώρα του και να κοιτάξει τους πάντες στα μάτια με το κεφάλι ψηλά».

Δειτε Επισης

Το χάλκινο μετάλλιο διεκδικεί το Σάββατο ο Παύλος Κοντίδης στο Hyeres
«Χρυσός» ο Λευτέρης Πετρούνιας για 7η φορά στους κρίκους
Ολυμπιακή Πρόκριση για τον Αλέξανδρο Τοφαλίδη στη ξιφασκία
To IAME Series Cyprus προσφέρει τρία εισιτήρια για τον Παγκόσμιο Τελικό στη Valencia
Την Κυριακή το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Τριάθλου στην Πάφο
Ξεκινάει η ημιτελική φάση της OΠΑΠ Basket League
Ψυχωμένος Παναθηναϊκός, απάντησε εμφατικά στη Μακάμπι με one man show του Σλούκα!
Στην έκτη θέση ο Κοντίδης στο Hyeres μετά την 7η ιστιοδρομία
Βόμβα στην Red Bull-Φεύγει ο Άντριαν Νιούι!
Ο ΚΟΑ θα τοποθετηθεί αφού ενημερωθεί από Επιτροπής Δεοντολογίας για ΣΚΟΚ