Παρασκευή, 27 Μαΐου, 2022 | Επικοινωνία
trans gif

Χρυσό μετάλλιο για την Κύπρο στο Grand Prix Σκοποβολής

  25/01/2022 10:26
Χρυσό μετάλλιο για την Κύπρο στο Grand Prix Σκοποβολής

Χρυσό μετάλλιο για την Κύπρο στο Grand Prix Σκοποβολής

  25/01/2022 10:26

Η Κυπριακή ομάδα ήταν η νικήτρια στο ομαδικό Τραπ του Διεθνούς Grand Prix Σκοποβολής, που διεξήχθη την περασμένη βδομάδα, στο Ολυμπιακό Σκοπευτήριο Λάρνακας, επικρατώντας στον τελικό της αντίστοιχης Πολωνικής αποστολής. 

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Κυπριακού Συνδέσμου Σκοπευτών Τραπ και Παρατράπ, την χρυσή ομάδα ανέβασαν στο ψηλότερο σκαλοπάτι ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Άδωνις Μυλωνάς, ο Ομοσπονδιακός Προπονητής Λεόντιος Λεοντίου και το μέλος μας Φρίξος Ορθοδόξου.  

Στον τελικό η ομάδα έκανε τη μεγάλη ανατροπή «κλέβοντας» πανάξια τη νίκη από τους Πολωνούς και αναδεικνύοντας για ακόμη μια φορά την ομορφιά του αθλήματος.

Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση, ενώ οι αντίπαλοι προηγήθηκαν με 5-1 και χρειάζονταν μια ισοπαλία για να στεφθούν  νικητές (στους 6 πόντους τελειώνει) οι σκοπευτές της Κύπρου πεισμώνοντας κέρδισαν 4 συνεχόμενους βαθμούς φέρνοντας το ματς στην ισοπαλία. 

Στη διαδικασία του ξαφνικού θανάτου έγινε και η μεγάλη ανατροπή, επιστρατεύοντας τις  «ειδικές δυνάμεις» αφού η τέταρτη χρυσή βολή ήρθε από τα χέρια του Φρίξου Ορθοδόξου, με την Πολωνική ομάδα να αρκείται τελικά στο Αργυρό μετάλλιο. 

Το Χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε η 2η ομάδα των Πολωνών κερδίζοντας τη Ρωσική ομάδα στο ματς για την τρίτη θέση.

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας