Ασταμάτητος ο Rosberg

Τις βάσεις για να φτάσει στην κατάκτηση του παρθενικού του τίτλου στη Formula 1 βάζει ο Nico Rosberg, ο οποίος πανηγύρισε τη νίκη και στην Κίνα, κάνοντας έτσι το «3 στα 3» εφέτος.
Ήταν η 17η νίκη του Γερμανού πιλότου της Mercedes και η 6η συνεχόμενη αν αναλογιστούμε και τις νίκες στους τρεις τελευταίους αγώνες του 2015. Για την Mercedes αυτό ήταν το 100ο βάθρο στην ιστορία της ως κατασκευαστής.
Δεύτερος τερμάτισε ο Sebastian Vettel έπειτα από τρομερό come back μετά την σύγκρουση που είχε λίγα μέτρα μετά την εκκίνηση με τον Kimi Raikkonen.
Ο Γερμανός που ακόμα και μετά τον τερματισμό ζητούσε συγνώμη από την ομάδα, θεώρησε υπεύθυνο για την σύγκρουση τον Daniel Kvyat που επιτέθηκε από εσωτερική αιφνιδιάζοντάς τον, με αποτέλεσμα ο Γερμανός να ανοιχτεί ώστε να αποφευχθεί η σύγκρουση αλλά να πέσει για κακή του τύχη πάνω στον ομόσταβλό του. Ήταν ένα αγωνιστικό συμβάν με το οποίο ούτε που ασχολήθηκαν οι αγωνοδίκες.
Ο Ρώσος πιλότος της Red Bull έκανε και αυτός τρομερή εμφάνιση τερματίζοντας στην τρίτη θέση χαρίζοντας στην ομάδα του το πρώτο της βάθρο για εφέτος.
Πηγή: Sport24.gr

Δειτε Επισης

Το χάλκινο μετάλλιο διεκδικεί το Σάββατο ο Παύλος Κοντίδης στο Hyeres
Basket League: Η ΑΕΚ πήρε τον πρώτο ημιτελικό απέναντι στον ΑΠΟΕΛ
«Χρυσός» ο Λευτέρης Πετρούνιας για 7η φορά στους κρίκους
Ολυμπιακή Πρόκριση για τον Αλέξανδρο Τοφαλίδη στη ξιφασκία
To IAME Series Cyprus προσφέρει τρία εισιτήρια για τον Παγκόσμιο Τελικό στη Valencia
Την Κυριακή το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Τριάθλου στην Πάφο
Ξεκινάει η ημιτελική φάση της OΠΑΠ Basket League
Ψυχωμένος Παναθηναϊκός, απάντησε εμφατικά στη Μακάμπι με one man show του Σλούκα!
Στην έκτη θέση ο Κοντίδης στο Hyeres μετά την 7η ιστιοδρομία
Βόμβα στην Red Bull-Φεύγει ο Άντριαν Νιούι!