Δευτέρα, 1 Ιουνίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Οι «γαλαζοκίτρινες» κουμπάρες...

  18/04/2016 10:41
Οι «γαλαζοκίτρινες» κουμπάρες...
Αμφότερες δηλώνουν απόλυτα ικανοποιημένες από τις συνθήκες και τη στήριξη που συνάντησαν

Οι «γαλαζοκίτρινες» κουμπάρες...

  18/04/2016 10:41
Είναι φίλες και κουμπάρες. Ανάμεσα στα πολλά που τις συνδέουν είναι το τμήμα Δρομέων και η αγάπη τους για τον ΑΠΟΕΛ. Εντάχθηκαν στην ομάδα πέρυσι και δηλώνουν απόλυτα ικανοποιημένες από τις συνθήκες και τη στήριξη που συνάντησαν.

Οι Ελένη Αγκαστινιώτη και Ελένη Νεοκλέους συστήνονται μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του ΑΠΟΕΛ και καλούν και τις υπόλοιπες «γαλαζοκίτρινες» να εγγραφούν στο τμήμα προκειμένου να ενισχύσουν το Γυναίκειο στοιχείο.

Ενταχθήκατε μαζί στο τμήμα;

Ε.Α
 «Ενταχθήκαμε στο τμήμα με 1-2 μήνες διαφορά. Με παρότρυνε ο Ανδρέας Ανατολίτης αφού γνώριζε ότι προπονούμουν ατομικά, με περπάτημα και τρέξιμο. Η ιδέα μου άρεσε συναντήθηκα με τον Χρυσόστομο Ηλιάδη και τα υπόλοιπα είναι γνωστά».

Ε.Ν «Με επηρέασαν η Ελένη και ο άντρας μου. Η Ελένη, μου εξήγησε ότι είναι ένα ερασιτεχνικό και μη ανταγωνιστικό τμήμα και θα ήταν ωραία να ακολουθήσω αυτό το δρόμο. Το σκεφτόμουν, αλλά στην απόφαση μου έπαιξε σημαντικό ρόλο και ο σύζυγος μου, ο οποίος ασχολείται ερασιτεχνικά με το τρίαθλο. Μετά από συνάντηση με τον Χρυσόστομο διευθετήσαμε την εγγραφή μου».

Συναντήσατε δυσκολίες στην προσαρμογή σας;

Ε.Α
 «Προσωπικά όχι. Όλα τα παιδιά με αγκάλιασαν και με στήριξαν από την πρώτη στιγμή και για αυτό το λόγο είμαι ακόμα εδώ».

Ε.Ν «Ουδέποτε είχα κάποιο θέμα με τα παιδιά. Αντιθέτως, ένιωσα τη στήριξη από την πρώτη ημέρα. Ακόμα και σε κοινωνικές υποχρεώσεις το απολαμβάνω. Μας δένει όλους η αγάπη για το τρέξιμο και τον ΑΠΟΕΛ»

Πόσο δύσκολο είναι να συνδυάσετε προπόνηση, αγώνες και οικογένεια;

Ε.Α
 «Πολύ, ειδικά με οικογένεια και μικρά παιδιά. Παρ' όλα αυτά, προσπαθώ όσο μπορώ να τα συνδυάζω όλα. Προπονούμαι 2-3 φορές την εβδομάδα και έτρεξα και σε αγώνες, απόστασης πέντε χιλιομέτρων. Μάλιστα σε έναν αγώνα που ήθελα πολύ να λάβω μέρος πήρα και το μεγάλο μου κοριτσάκι (όχι για να τρέξει πέντε χιλιόμετρα) που επίσης της αρέσει ο αθλητισμός»

Ε.Ν «Είναι πολύ δύσκολο για τον ίδιο ακριβώς λόγο. Και εγώ προσπαθώ να αφιερώσω χρόνο στην προπόνηση , αλλά επειδή δεν υπάρχει κάνω το εξής. Παίρνω 2-3 φορές τα παιδιά μου στο ΓΣΠ για ποδόσφαιρο και αντί να περιμένω στο αυτοκίνητο, κατεβαίνω και προπονούμαι. Ο προπονητής μου είναι ο Στέλιος Στυλιανού, ο οποίος με καθοδηγεί και τον ευχαριστώ ιδιαιτέρως. Σε αγώνες είμαι ένα στάδιο πάνω από την κουμπάρα μου, αφού τρέχω στα 10χιλιόμετρα».

Ποιοι είναι οι επόμενοι στόχοι;

Ε.Α
 «Να συνεχίσω να εκπροσωπώ τον ΑΠΟΕΛ και να βελτιώσω το χρόνο μου. Ταυτόχρονα, θα ήθελα έστω και μια φορά να τρέξω στην Αθήνα και να αποκομίσω τις μεγάλες εμπειρίες που προσφέρει αυτή η διαδρομή».

Ε.Ν «Άρχισα από το μηδέν, με πείσμα και επιμονή έφτασα να τρέχω 10 χιλιόμετρα. Εκεί θα παραμείνω, αλλά θα συνεχίσω να τρέχω για τον ΑΠΟΕΛ μας και να έχω ενεργό ρόλο στο τμήμα»  

Το καταληκτικό σας σχόλιο;

Ε.Α 
«Απευθύνεται στις γυναίκες. Να αφήσουν στην άκρη τους ενδοιασμούς και τις φοβίες. Το τρέξιμο δεν είναι ανδροκρατούμενο άθλημα. Έχουν και οι γυναίκες ρόλο και τις καλώ να εναχθούν στο τμήμα και να ενισχύσουμε το ωραίο φύλλο. Θα νιώσουν από την πρώτη στιγμή πάρα πολύ καλά, θα αποβάλλουν το οποιοδήποτε άγχος και πίεση που δημιουργείται από την καθημερινότητα.
 
Ευχαριστώ όλα τα παιδιά και ιδιαίτερα τον Χρυσόστομο Ηλιάδη για την προσφορά του στο τμήμα και τη βοήθεια που παρέχει σε όλους. Επίσης στην κουμπάρα μου που είναι δίπλα μου συνεχώς με στηρίζει ψυχολογικά και μου δίνει δύναμη να συνεχίσω».

Ε.Ν «Και εγώ παρόμοιο μήνυμα θέλω να στείλω. Ο ρόλος της γυναίκας είναι απαιτητικός μετά τη γέννα και το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε στον εαυτό μας είναι ένα δώρο. Το τρέξιμο και η άθληση γενικότερα βοηθά πάρα πολύ σε όλους τους παράγοντες της ζωής. Η δικαιολογία δεν έχω χρόνο είναι καλή, αλλά από εμάς εξαρτάται να πετύχουμε κάτι. Μπορούμε να καταφέρουμε πολλά φτάνει να υπάρχει θέληση. Το τμήμα Δρομέων προσφέρει μια καλή εμπειρία και ψυχαγωγία και καλώ τις γυναίκες να έρθουν να τρέξουν μαζί μας.

Τέλος ευχαριστώ όλα τα παιδιά και κυρίως τον προπονητή μου Στέλιο Στυλιανού, τον ιδρυτή του τμήματος Χρυσόστομο Ηλιάδη για τη στήριξη και την Ελένη για όλα».
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας