Κυριακή, 8 Δεκεμβρίου, 2019 | Επικοινωνία
trans gif

Πρεμιέρα για το πρωτάθλημα Drift 2016 (video)

  18/04/2016 10:42
Πρεμιέρα για το πρωτάθλημα Drift 2016 (video)
Περισσότεροι από 50 αθλητές βρέθηκαν την Κυριακή στην πίστα Achna Speedway για τον πρώτο γύρο του φετινού πρωταθλήματος Drift

Πρεμιέρα για το πρωτάθλημα Drift 2016 (video)

  18/04/2016 10:42
Περισσότεροι από 50 αθλητές βρέθηκαν την Κυριακή στην πίστα Achna Speedway για τον πρώτο γύρο του φετινού πρωταθλήματος Drift. Ένας χώρος του μηχανοκίνητου αθλητισμού που από την πρώτη στιγμή που έκανε την εμφάνιση του στον Κυπριακό χώρο κατάφερε να κερδίσει χιλιάδες κόσμο και βρίσκεται συνεχώς σε ανοδική πορεία. 

Ο λόγος δεν είναι άλλος από το άπλετο θέαμα των πλαγιολισθήσεων και τον άκρατο ανταγωνισμό μεταξύ των αθλητών, κάτι καθηλώνει τους φίλους του αθλήματος. Το φετινό πρωτάθλημα αποτελείται από πέντε συναρπαστικούς γύρους οι οποίοι θα διεξαχθούν τόσο στην πίστα Achna Speedway όσο και στο χώρο του Λιμανιού Λεμεσού. Αξιοσημείωτο για τη φετινή σεζόν είναι και το ότι το Power Drift Club Cyprus αλλάζει χαρακτήρα και μετακινείτε από την Ιαπωνική σχολή στην Ευρωπαϊκή του Power Drift. Παράλληλα, οι δύο κριτές του πρώτου αγώνα προέρχονται από το χώρο του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος (Drift Allstars) και πρόκειται για το Βρετανό Niall Gunn και το Λιθουανό Antanas Kyguolis.
Οι συμμετοχές της πρεμιέρας ξεπέρασαν τις 50 συμπεριλαμβανομένων αρκετών νέων οδηγών αλλά και πολλούς άλλους οδηγούς που επέστρεψαν στο χώρο ύστερα από απουσία. Μεταξύ τους και ονόματα όπως ο περσινός πρωταθλητής Ανδρέας Ανδρέου, ο Πάμπος Χαραλάμπους, ο Νικόλας Νικόλα «Patak», ο Δώρος Φραντζέσκου, ο Γιώργος Χριστοφόρου, ο αθλητής της Monster Energy Χαράλαμπος Τσουρής και άλλοι. Παράλληλα, στη λίστα συμμετοχών υπήρχαν έντεκα Τουρκοκυπριακά πληρώματα που αγωνίζονται με την Κυπριακή σημαία. Μεταξύ τους και η Ulku Ercoban που αποτελεί και τη μοναδική γυναικεία παρουσία στον αγώνα. Άξιο αναφοράς είναι και το ότι στο πρωτάθλημα συμμετέχουν και τρεις κορυφαίοι οδηγοί από την Ελλάδα. Πρόκειται για τους Χρίστο Χατζάρα, Κώστα Καπότη και Νίκο Τσέλο.
 
Χορηγοί του φετινού θεσμού είναι το Monster Energy Drink, τα ελαστικά Μaxxis και τα λιπαντικά ΕΝΕΟS.
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας