«Θέλω να με γνωρίζουν σαν αθλήτρια και όχι σαν μοντέλο»

Την ενόχλησή της από το γεγονός ότι ένας μεγάλος βαθμός της αναγνωσιμότητας που έχει, την έχει αποκτήσει λόγω της ομορφιάς και της παρουσίας της ως μοντέλο σε κάποιες δουλειές και όχι από τον αθλητισμό εξέφρασε η Αλίκα Σμιντ.

Η Γερμανίδα αθλήτρια στίβου, η οποία έχει χαρακτηριστεί ως «η πιο σέξι αθλήτρια», αρνείται τον... τίτλο αυτό και σε συνέντευξή της στη Bild επισημαίνει ότι θέλει να την γνωρίζουν λόγω του αθλητισμού.

«Θέλω να με γνωρίζουν σαν αθλήτρια. Και θέλω να εμπνέω ανθρώπους και να δίνω έμπνευση σε πολλούς μέσω του πανέμορφου αθλήματος με το οποίο ασχολούμαι», αναφέρει αν και παραδέχεται ότι είναι πολύ όμορφο το γεγονός ότι και λόγω της ενασχόλησής της ως μοντέλο σε ορισμένες περιπτώσεις έχει κερδίσει εμπειρίες.

 

Δειτε Επισης

Ιστορικό πρώτο Ντάιαμοντ Λιγκ για την Ελένα Κουλιτσένκο το Σάββατο
Νεκρός ο Φέλιξ Μπαουμγκάρτνερ που είχε κάνει ελεύθερη πτώση από τη στρατόσφαιρα-Πέθανε μετά από ατύχημα με paraglide
Αναχωρεί τη αποστολή της ΚΟΕ για το Ευρωπαϊκό Ολυμπιακό Φεστιβάλ Νέων
ΒΙΝΤΕΟ: Ένταση σε αγώνα στο Μπάσταντ μεταξύ Καραμπέλι-Γκαρίν-«Θα τα πούμε έξω, να δούμε αν έχεις τα κότσια»
Προπονητής Νάγκετς για Βαλαντσιούνας: «Σούπερ ευλογημένοι και ενθουσιασμένοι που τον έχουμε»
Χάλκινο μετάλλιο για τον Παύλο Κοντίδη στο Grand Slam του Λος Άντζελες
Η νέα παγκόσμια τάξη, ο Σίνερ, ο Αλκαράθ και oι οκτώ γίγαντες που κέρδισαν όλα τα Grand Slam
Ο γηραιότερος μαραθωνοδρόμος στον κόσμο σκοτώθηκε σε τροχαίο σε ηλικία 114 ετών
Δημόσια συγγνώμη και απολογία προς Γ. Χρυσοστόμου και Γ. Ιωαννίδη-Απόσυρση αναρτήσεων για ΚΟΕ από την Action In Sports
Έμαθαν αντιπάλους οι τέσσερις εκπρόσωποι του κυπριακού Χάντμπολ στην Ευρώπη