Στα προημιτελικά του Παγκοσμίου η Εθνική πόλο-Νίκησε εύκολα την Γερμανία

Πανηγυρικά στην προημιτελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου υγρού στίβου πέρασε η Εθνική ομάδα πόλο. Σήμερα επικράτησε 16-8 της Γερμανίας στο τρίτο και τελευταίο της παιχνίδι για τη φάση των ομίλων αποδεχόμενη έτσι και το… δώρο που της δόθηκε νωρίτερα από την Κροατία.

Οι διεθνείς μας, ήθελαν απλώς τη νίκη σήμερα στο ματς, για να εκμεταλλευθούν το γεγονός ότι νωρίτερα οι Κροάτες δεν είχαν καταφέρει να πάρουν τη νίκη απέναντι στην Ιαπωνία με διαφορά μεγαλύτερη των έντεκα τερμάτων.

Πλέον στην επόμενη φάση (Τετάρτη, 29/06) θα τεθεί αντιμέτωπη πιθανότατα με τις ΗΠΑ, που είναι σαφώς ανώτερη ομάδα και αναμένεται να πάρει την νίκη και την πρόκριση απέναντι στην αδύναμη, Νότια Αφρική, στο ματς που θα γίνει την ερχόμενη Δευτέρα.

Οι διεθνείς μας δεν δυσκολεύτηκαν να επιβάλουν τον ρυθμό τους και να δείξουν την ανωτερότητά τους απέναντι στους Γερμανούς. Στο τέλος της πρώτης περιόδου το σκορ ήταν υπέρ της Εθνικής μας με 4-1 με τον προπονητή των Γερμανών να προσπαθεί να μαζέψει την κατάσταση. Ωστόσο, οι παίκτες του Θοδωρή Βλάχου συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό με διάθεση να «καθαρίσουν» το ματς γρήγορα όπως και το έκαναν. Στο τέλος του δεύτερου οκταλέπτου το σκορ ήταν 9-2, που ουσιαστικά έδειχνε ότι τα… πάντα είχαν τελειώσει.

Τα οκτάλεπτα: 4-1, 5-1, 4-2, 3-4

Ελλάδα (Θοδωρής Βλάχος): Ζερδεβάς, Γενηδουνιάς 5, Σκουμπάκης, Καλογερόπουλος 2, Φουντούλης 2, Παπαναστασίου 2, Δερβίσης, Αργυρόπουλος 1, Γούβης, Κάκαρης 1, Νικολαϊδης 2, Βλαχόπουλος 1, Τζωρτζάτος

Γερμανία (Πέταρ Πόρομπιτς): Σένκελ, Μπόζιτς 2, Κόρμπελ 1, Ρότερμουντ, Σούτσε 1, Γιούνγκλινγκ 1, Στρέλετσκι 1, Κούπερς, Ντολφ, Κούμπις 1, Σίπερ, Γκάνσεν 1, Γκοτς

Δειτε Επισης

Στην 20η θέση ο Παύλος Κοντίδης μετά την 3η κούρσα στο Κύπελλο Hyeres
ΒΙΝΤΕΟ: Αθλητής του ΜΜΑ κλώτσησε ring girl, έχασε τον αγώνα και μετά τον... λίντσαραν οι θεατές
Νικηφόρο πέρασμα του Κεραυνού από τη Λεμεσό
Στον εισαγγελέα οι συλληφθέντες για τη δολοφονία Λυγγερίδη-Οι πέντε ηθικοί αυτουργοί
Η πρώτη αντίδραση Πελενδρίτου μετά το χρυσό στη Μαδέιρα-«Πολύ σημαντικό»
Για εγκληματική οργάνωση κατηγορούνται οι συλληφθέντες-Πάνω από 150 στη δικογραφία
Πρωταθλήτρια Ευρώπης η Καρολίνα Πελενδρίτου
Φανταστικός Τσιτσιπάς, απέκλεισε με ανατροπή τον Λάγιοβιτς και παίζει για τον τίτλο στην Βαρκελώνη
Καταγγελία σε βάρος Αμερικανού μπασκετμπολίστα στην Ελλάδα για ενδοοικογενειακή βία
Ακυρώθηκε ο Κινέζος που άφησαν οι Αφρικανοί να κερδίσει στον ημιμαραθώνιο του Πεκίνου