Στα προημιτελικά του Παγκοσμίου η Εθνική πόλο-Νίκησε εύκολα την Γερμανία

Πανηγυρικά στην προημιτελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου υγρού στίβου πέρασε η Εθνική ομάδα πόλο. Σήμερα επικράτησε 16-8 της Γερμανίας στο τρίτο και τελευταίο της παιχνίδι για τη φάση των ομίλων αποδεχόμενη έτσι και το… δώρο που της δόθηκε νωρίτερα από την Κροατία.

Οι διεθνείς μας, ήθελαν απλώς τη νίκη σήμερα στο ματς, για να εκμεταλλευθούν το γεγονός ότι νωρίτερα οι Κροάτες δεν είχαν καταφέρει να πάρουν τη νίκη απέναντι στην Ιαπωνία με διαφορά μεγαλύτερη των έντεκα τερμάτων.

Πλέον στην επόμενη φάση (Τετάρτη, 29/06) θα τεθεί αντιμέτωπη πιθανότατα με τις ΗΠΑ, που είναι σαφώς ανώτερη ομάδα και αναμένεται να πάρει την νίκη και την πρόκριση απέναντι στην αδύναμη, Νότια Αφρική, στο ματς που θα γίνει την ερχόμενη Δευτέρα.

Οι διεθνείς μας δεν δυσκολεύτηκαν να επιβάλουν τον ρυθμό τους και να δείξουν την ανωτερότητά τους απέναντι στους Γερμανούς. Στο τέλος της πρώτης περιόδου το σκορ ήταν υπέρ της Εθνικής μας με 4-1 με τον προπονητή των Γερμανών να προσπαθεί να μαζέψει την κατάσταση. Ωστόσο, οι παίκτες του Θοδωρή Βλάχου συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό με διάθεση να «καθαρίσουν» το ματς γρήγορα όπως και το έκαναν. Στο τέλος του δεύτερου οκταλέπτου το σκορ ήταν 9-2, που ουσιαστικά έδειχνε ότι τα… πάντα είχαν τελειώσει.

Τα οκτάλεπτα: 4-1, 5-1, 4-2, 3-4

Ελλάδα (Θοδωρής Βλάχος): Ζερδεβάς, Γενηδουνιάς 5, Σκουμπάκης, Καλογερόπουλος 2, Φουντούλης 2, Παπαναστασίου 2, Δερβίσης, Αργυρόπουλος 1, Γούβης, Κάκαρης 1, Νικολαϊδης 2, Βλαχόπουλος 1, Τζωρτζάτος

Γερμανία (Πέταρ Πόρομπιτς): Σένκελ, Μπόζιτς 2, Κόρμπελ 1, Ρότερμουντ, Σούτσε 1, Γιούνγκλινγκ 1, Στρέλετσκι 1, Κούπερς, Ντολφ, Κούμπις 1, Σίπερ, Γκάνσεν 1, Γκοτς

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Χάρισε ρακέτες σε Κάρι και ΛεΜπρόν και έδειξε την τέχνη του στα τρίποντα ο Τζόκοβιτς
Σε δημοπρασία το δαχτυλίδι του ΝΒΑ του Κόμπι Μπράιαντ που κέρδισε με τους Lakers το 2000
Κερδίζουν και χωρίς τον Αντετοκούνμπο οι Μπακς, 140-129 τους Φοίνιξ Σανς στο Μιλγουόκι- Βίντεο
Έχασε τον τίτλο του Indian Wells από το Νο1 κόσμου η Μαρία Σάκκαρη
ΒΙΝΤΕΟ: Επίδειξη αθλητικού πολιτισμού στο ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός
Στον τελικό με τη Σβιόντεκ στο Indian Wells η Μαρία Σάκκαρη
Ο Μεντβέντεφ έκλεισε... ραντεβού με τον Αλκαράθ στον τελικό του Indian Wells
Δείπνο συσπείρωσης από τον Σλούκα μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό (pic)
Ο Μπράνσον σκόραρε 42 πόντους και οδήγησε τους Νικς στη νίκη επί των Κινγκς
Το δίδυμο Κάρι-Τόμπσον είχε απάντηση στην 40άρα του ΛεΜπρόν και οι Γουόριορς λύγισαν τους Λέικερς