Ο Τεντόγλου στον τελικό Πανελληνίου Πρωταθλήματος με άλμα 7,84μ

O Μίλτος Τεντόγλου είναι δίχως αμφιβολία το κεντρικό πρόσωπο της δεύτερης ημέρας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ανδρών/Γυναικών στη Θεσσαλονίκη, όπου ολοκληρώθηκε το πρωινό πρόγραμμα στο Καυτανζόγλειο Στάδιο.

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης του Τόκιο, Μίλτος Τεντόγλου, ολοκλήρωσε με συνοπτικές διαδικασίας την παρουσία του στον προκριματικό του αγωνίσματος, με άλμα στα 7,84 μ. (2,4)- όπως αναφέρει η ιστοσελίδα του ΣΕΓΑΣ-,  και προκρίθηκε για τον τελικό, εκεί όπου αναμένεται να κυνηγήσει άλματα πάνω από το φετινό του 8,36 μέτρα. 

Μία προσπάθεια χρειάστηκε και ο Παναγιώτης Μαντζουρογιάννης (ΑΟ Κάλλιστος), ο οποίος έφτασε στα 7,46 μ. (1,7), που ήταν η δεύτερη επίδοση του προκριματικού. 

Ένα άλμα στα 6,35 μ. ήταν αρκετό για την Σπυριδούλα Καρύδη (ΑΟ Κάλλιστος) για να περάσει στον τελικό του μήκους με την καλύτερη επίδοση και να δείξει παράλληλα πως είναι σε θέση να διεκδικήσει μια καλή επίδοση. Η αθλήτρια του Γιώργου Πομάσκι έχει πετύχει 6,54, επίδοση που θα επιδιώξει να βελτιώσει στον απογευματινό τελικό. 

Στα 6,00 μ. (0,5) «προσγειώθηκε» η Κωνσταντίνα Μπερτσιμά (Ερμής Σχηματαρίου), που το απόγευμα θα κυνηγήσει άλμα πάνω από τα 6,12 μ., προκειμένου να κλείσει θέση για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κ20. 

 Στον τελικό προκρίθηκε και η Βασιλική Χαϊτίδου (ΠΑΟΚ) με 5,91 μ., ωστόσο το απόγευμα αναμένεται να διεκδικήσει θέση στο βάθρο των νικητριών.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Πέθανε ξαφνικά, σε ηλικία 42 ετών, ο σύντροφος της Σαμπαλένκα
ΒΙΝΤΕΟ: Χάρισε ρακέτες σε Κάρι και ΛεΜπρόν και έδειξε την τέχνη του στα τρίποντα ο Τζόκοβιτς
Σε δημοπρασία το δαχτυλίδι του ΝΒΑ του Κόμπι Μπράιαντ που κέρδισε με τους Lakers το 2000
Κερδίζουν και χωρίς τον Αντετοκούνμπο οι Μπακς, 140-129 τους Φοίνιξ Σανς στο Μιλγουόκι- Βίντεο
Έχασε τον τίτλο του Indian Wells από το Νο1 κόσμου η Μαρία Σάκκαρη
ΒΙΝΤΕΟ: Επίδειξη αθλητικού πολιτισμού στο ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός
Στον τελικό με τη Σβιόντεκ στο Indian Wells η Μαρία Σάκκαρη
Ο Μεντβέντεφ έκλεισε... ραντεβού με τον Αλκαράθ στον τελικό του Indian Wells
Δείπνο συσπείρωσης από τον Σλούκα μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό (pic)
Ο Μπράνσον σκόραρε 42 πόντους και οδήγησε τους Νικς στη νίκη επί των Κινγκς