Σε έξι αθλήματα θα συμμετάσχουν οι αθλητές της Κυπριακής αποστολής

Σε έξι αθλήματα θα συμμετάσχουν τη Δευτέρα 27 Ιουνίου οι αθλητές της αποστολής της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής που λαμβάνει μέρος στους 19ους Μεσογειακούς αγώνες που διεξάγονται στο Οράν.

Στους αγώνες ρίχνονται για πρώτη φορά οι αθλητές της Ιστιοπλοΐας, της Αντισφαίρισης και της Πάλης και η ομάδα Ανδρών της Γυμναστικής, ενώ συνεχίζει η Επιτραπέζια Αντισφαίριση το πρόγραμμα της οποίας θα ανακοινωνόνταν αργά το βράδυ. 

Mε δύο επιτυχίες η πρώτη ημέρα της Κυπριακής αποστολής στους Μεσογειακούς

Το Καράτε που χάρισε το πρώτο μετάλλιο στους αγώνες ολοκληρώνει την παρουσία του με τη συμμετοχή δύο ακόμη αθλητών. Τέλος από το αποτέλεσμα του αγώνα Κύπρος-Αλγερία στο Διπλό Γυναικών η ομάδα προχώρησε στον ημιτελικό γύρο και έχει εξασφαλισμένο τουλάχιστον το χάλκινο μετάλλιο.

Μπάτμιντον

Με εξασφαλισμένο ήδη το χάλκινο μετάλλιο, η Έλενα Χριστοδούλου και η Εύα Καττιρτζή θα προσπαθήσουν στον ημιτελικό με την Ιταλία για τη μεγάλη πρόκριση. Ο ημιτελικός θα διεξαχθεί το πρωί και ο τελικός αργά το απόγευμα της Δευτέρας. Μικρός τελικός δεν θα υπάρξει αφού και οι δύο ηττημένες ομάδες των ημιτελικών θα κατακτήσουν από ένα χάλκινο μετάλλιο.

Γυμναστική  

Η Ομάδα Ανδρών της Γυμναστικής έχοντας στη σύνθεση της, τους Μάριο Γεωργίου και Ηλία Γεωργίου που πλαισιώνονται από τους Μιχάλη Ησαΐα, Σωκράτη Πηλακούρη, Γιώργο Άγγονα και Μιχάλη Χαρή θα αγωνιστεί στο Ομαδικό με στόχο να μπει σφήνα στις μεγάλες δυνάμεις του αγωνίσματος, των χωρών της Ιταλίας, Τουρκίας, Ελλάδας, Ισπανίας και Γαλλίας για το όσο το δυνατόν καλύτερο πλασάρισμα. Επιπρόσθετα τα αποτελέσματα που θα καταγράψουν οι αθλητές μας θα μετρήσουν σε ατομικό πια επίπεδο στο κατά πόσον θα εξασφαλίσουν θέσεις στους τελικούς των ατομικών αγωνισμάτων, όπως επίσης και για την πρόκριση στο Σύνθετο Ατομικό.

Ιστιοπλοΐα

Πρώτη μέρα αγώνων στην Ιστιοπλοΐα, που διεξάγεται στην περιοχή της Αλγερινής Ανδαλουσίας, 80 περίπου χιλιόμετρα από το Οράν. Στη αποστολή περιλαμβάνονται επτά αθλητές που είναι ο Ανδρέας Καριόλου (iQFoil), Ιάκωβος Χριστοφίδης (iQFoil), Νατάσα Λάππα (iQFoil), Παναγιώτης Ιορδάνου (Laser), Γιώργος Γιασεμίδης (Laser), Μαριλένα Μακρή (Laser Radial), και Μαρία Χριστίνα Μιχαήλ (Laser Radial). Όλοι οι αθλητές θα πραγματοποιήσουν από δύο ιστιοδρομίες εφόσον οι καιρικές συνθήκες το επιτρέψουν.

Πάλη

Οι δύο αθλητές της Ελευθέρας Πάλης που βρίσκονται στο Οράν θα αγωνιστούν την ίδια μέρα και θα ολοκληρώσουν τις προσπάθειες τους το απόγευμα, ξεκινώντας από τους πρωινούς προκριματικούς. Ο Χαράλαμπος Χοίρας στην κατηγορία των 86Kg και ο Αλέξιος Καουσλίδης στα 125Kg.

Αντισφαίριση

Η ομάδα της Αντισφαίρισης έφτασε στο Οράν από το Μαυροβούνιο όπου συμμετείχε στους αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου Davis Cup το απόγευμα της Κυριακής. Η κλήρωση για το ταμπλό των «32» αναμενόταν αργά το βράδι της Κυριακής και από το πρωί της Δευτέρας, οι Πέτρος Χρυσοχός και Μενέλαος Ευσταθίου θα ριχτούν στη μάχη των Μονών, ενώ στο Διπλό τον Πέτρο Χρυσοχό θα πλαισιώσει ο Λευτέρης Νέος.

Καράτε

Η ομάδα του Καράτε που χάρισε το πρώτο χρονικά μετάλλιο στην κυπριακή ομάδα, ύστερα από τις έξι συμμετοχές της πρώτης μέρας, ολοκληρώνει με τις δύο συμμετοχές των Δημήτρη Δημητριάδη (-84Kg) και Ματθαίου Στυλιανού (+84Kg).

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Χάρισε ρακέτες σε Κάρι και ΛεΜπρόν και έδειξε την τέχνη του στα τρίποντα ο Τζόκοβιτς
Σε δημοπρασία το δαχτυλίδι του ΝΒΑ του Κόμπι Μπράιαντ που κέρδισε με τους Lakers το 2000
Κερδίζουν και χωρίς τον Αντετοκούνμπο οι Μπακς, 140-129 τους Φοίνιξ Σανς στο Μιλγουόκι- Βίντεο
Έχασε τον τίτλο του Indian Wells από το Νο1 κόσμου η Μαρία Σάκκαρη
ΒΙΝΤΕΟ: Επίδειξη αθλητικού πολιτισμού στο ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός
Στον τελικό με τη Σβιόντεκ στο Indian Wells η Μαρία Σάκκαρη
Ο Μεντβέντεφ έκλεισε... ραντεβού με τον Αλκαράθ στον τελικό του Indian Wells
Δείπνο συσπείρωσης από τον Σλούκα μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό (pic)
Ο Μπράνσον σκόραρε 42 πόντους και οδήγησε τους Νικς στη νίκη επί των Κινγκς
Το δίδυμο Κάρι-Τόμπσον είχε απάντηση στην 40άρα του ΛεΜπρόν και οι Γουόριορς λύγισαν τους Λέικερς