Η επόμενη αντίπαλος της Σάκκαρη στο Λονδίνο

Τη Βικτόρια Τόμοβα από τη Βουλγαρία θα αντιμετωπίσει αύριο (29/6) η Μαρία Σάκκαρη στον δεύτερο γύρο του Wimbledon.

H 27χρονη τενίστρια, Νο.112 στον κόσμο, πέτυχε δύσκολη νίκη επί της Ντάρια Σάβιλ με 7-5, 3-6, 7-5 και θα συναντηθεί με τη Μαρία στο tour για πρώτη φορά. Την είχε νικήσει, πάντως, το 2016 σε τελικό της ITF στην Ουγγαρία.

Θυμίζουμε ότι τα δύο κορίτσια δεν θα έχουν ρεπό αύριο, καθώς οι αγώνες τους για τον πρώτο γύρο αναβλήθηκαν χθες λόγω της βροχής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι μόλις η δεύτερη φορά που η Τόμοβα περνάει σε δεύτερο γύρο Grand Slam. Την πρώτη φορά, μάλιστα, τα 2018, τα είχε καταφέρει ξανά στο Wimbledon.

Πηγή: sdna.gr

Δειτε Επισης

Για πρώτη φορά trade 7 ομάδων στο NBA με... φόντο τον Ντουράντ στους Ρόκετς
F1, Μ. Βρετανία: Ο Νόρις νικητής εντός έδρας στο Σίλβερστον μετά την ποινή στον Πιάστρι
Στον Χατσάνοφ το πρώτο εισιτήριο για τους «8» του Wimbledon
Ομπράντοβιτς για Ιτούδη: «Κάποιες φορές νόμιζαν ότι θα πιαστούμε στα χέρια»
Η Κιπιέγκον «κατέρριψε» την... Κιπιέγκον με 3:48.68 στα 1.500μ. στο Γιουτζίν (vid)
Στους Γκρίζλις ο Λαντέιλ
Έτρεξε μαραθώνιο ντυμένος John Cena και του απάντησε ο ίδιος ο θρύλος του WWE-Η συγκινητική ιστορία του Matthew
Βόμβα του Μαρκ Στάιν: «Οι Νάγκετς είναι αποφασισμένοι να κρατήσουν τον Βαλαντσιούνας»
Η Κύπρος ξεκίνησε προετοιμασία για το EuroBasket 2025 και αποφασίζει άμεσα για Ράιτ
Ξαναχτύπησε ο Ιβανίσεβιτς για τον Τσιτσιπά-«Είναι σαν ένα μωρό, πρέπει ν' αλλάξει πράγματα εκτός γηπέδου»