Τρομερή Ελλαδάρα σκόρπισε τις ΗΠΑ και προκρίθηκε στους «4» του κόσμου!

Στα ημιτελικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Υγρού Στίβου βρίσκεται η Εθνική πόλο των Ανδρών! Η Ελλάδα επικράτησε (16-11) των ΗΠΑ σε ένα τρομερό παιχνίδι και με μεγάλο όπλο την τρομερή επιθετική της συνέπεια, «πέταξε» στην επόμενη φάση μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς!  

Οι φανταστικοί παίκτες του Θοδωρή Βλάχου, μετά το ασημένιο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, φουλάρουν για μια ακόμα διάκριση και περιμένουν να μάθουν τον αντίπαλό τους από το ζευγάρι Ουγγαρία-Ιταλία. Παρά τον τραυματισμό του βασικού τερματοφύλακα Ζερδεβά, ο Τζωρτζάτος αλλά και γενικότερα η άμυνα, έδωσαν τις λύσεις.

O Αργυρόπουλος-Κανακάκης ήταν εξαιρετικός με πέντε γκολ και πρώτος σκόρερ της «γαλανόλευκης», η οποία ήδη προετοιμάζεται για το επόμενο παιχνίδι που είναι προγραμματισμένο για την Παρασκευής (1/7).

Ο Ντίνος Γενηδουνιάς μπήκε στο παιχνίδι με… πατημένο το γκάζι! Με δύο μακρινά άπιαστα σουτ έδωσε προβάδισμα στην Ελλάδα (2-0). Μέχρι το τέλος του δευτέρου οκταλέπτου οι ΗΠΑ ανέβασαν ρυθμό και κατάφεραν ισοφαρίσουν (7-7). Από εκεί και μετά όμως η άμυνα από γρανίτη έκανε την εμφάνισή της (10-7), ενώ στο φινάλε το σκορ άνοιξε με την Εθνική να κάνει ό,τι θέλει στην πισίνα (16-11).

Τα οκτάλεπτα: 3-1, 4-6, 3-0, 6-4

Ελλάδα (Βλάχος): Ζερδεβάς, Γενηδουνιάς 3, Σκουμπάκης, Καλογερόπουλος 3 , Φουντούλης, Παπαναστασίου, Δερβίσης, Αργυρόπουλος-Κανακάκης 5, Γούβης 1, Κάκαρης, Νικολαΐδης 1, Βλαχόπουλος 3, Τζωρτζάτος.

ΗΠΑ (Ουντόβισιτς): Γουέινμπεργκ, Ντοντ 1, Βάβιτς, Γκρόγουελ 2, Ντάουμπε 2, Έρχαρντ, Χάλοκ 3, Γούντχεντ, Μπόουεν 3, Στίβενσον, Φάρμερ, Ίρβινγκ, Χόλαντ

Πηγή: sportfm

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Αθλητής του ΜΜΑ κλώτσησε ring girl, έχασε τον αγώνα και μετά τον... λίντσαραν οι θεατές
Νικηφόρο πέρασμα του Κεραυνού από τη Λεμεσό
Στον εισαγγελέα οι συλληφθέντες για τη δολοφονία Λυγγερίδη-Οι πέντε ηθικοί αυτουργοί
Η πρώτη αντίδραση Πελενδρίτου μετά το χρυσό στη Μαδέιρα-«Πολύ σημαντικό»
Για εγκληματική οργάνωση κατηγορούνται οι συλληφθέντες-Πάνω από 150 στη δικογραφία
Φανταστικός Τσιτσιπάς, απέκλεισε με ανατροπή τον Λάγιοβιτς και παίζει για τον τίτλο στην Βαρκελώνη
Καταγγελία σε βάρος Αμερικανού μπασκετμπολίστα στην Ελλάδα για ενδοοικογενειακή βία
Ακυρώθηκε ο Κινέζος που άφησαν οι Αφρικανοί να κερδίσει στον ημιμαραθώνιο του Πεκίνου
Οι Πέλικανς πέταξαν εκτός playoffs Κινγκς και Βεζένκοβ, νίκη με 105-98 και τώρα... Θάντερ
«Αυτό είναι το καλύτερό μου αποτέλεσμα εδώ και πολύ καιρό»