Δευτέρα, 15 Αυγούστου, 2022 | Επικοινωνία
trans gif

Συνεχίζει την σκληρή δουλειά η Ομοσπονδία Τζούντο για να φέρει κι άλλες επιτυχίες

  05/08/2022 18:33
Συνεχίζει την σκληρή δουλειά η Ομοσπονδία Τζούντο για να φέρει κι άλλες επιτυχίες

Συνεχίζει την σκληρή δουλειά η Ομοσπονδία Τζούντο για να φέρει κι άλλες επιτυχίες

  05/08/2022 18:33

Διαβεβαιώσεις ότι η Ομοσπονδία του Τζούντο θα συνεχίσει την σκληρή δουλειά προκειμένου να φέρει περισσότερες επιτυχίες, έδωσε ο Πρόεδρος της Παγκύπριας Ομοσπονδίας Τζούντο (ΠΟΤ) Σώτος Τρικωμίτης έπειτα από τις επιτυχίες του κυπριακού Τζούντο στους Κοινοπολιτειακούς Αγώνες του Μπέρμιγχκαμ, με αποκορύφωμα το χρυσό μετάλλιο του Γιώργου Μπαλαρτζισβίλι στα -66 κιλά ανδρών και τα υψηλά πλασαρίσματα για τους υπόλοιπους τζουντόκα.

«Θέλω να συγχαρώ εκ μέρους της ομοσπονδίας, όλους τους αθλητές μας, τους προπονητές τους και τους γονείς τους, για την καταπληκτική τους παρουσία στο Μπέρμιγχαμ», ανέφερε ο κ. Τρικωμίτης και πρόσθεσε σύμφωνα με δελτίο Τύπου της ΠΟΤ και πρόσθεσε: «Είμαστε πλέον ένα από τα ισχυρότερα σπορ για την Κύπρο διεθνώς, αυτό δεν σηκώνει πλέον αμφιβολία και από την πλευρά μας, υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά για να φέρουμε και άλλες επιτυχίες για τη χώρα μας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: ΒΙΝΤΕΟ: Ο 19χρονος χρυσός Γιώργος Μπαλαρτζασβίλι και το… κρυμμένο χρυσό μετάλλιο

Ο τεχνικός διευθυντής της ΠΟΤ, Χρίστος Χριστοδουλίδης, ο οποίος ήταν ο αρχηγός αποστολής του τζούντο στο Μπέρμιγχαμ, ανέφερε από την πλευρά του πως η σκληρή δουλειά φέρνει αποτελέσματα. «Είμαστε πολύ περήφανοι για όλους τους αθλητές μας, για την προσπάθεια τους και τις διακρίσεις που έφεραν στη χώρα μας. Το κυπριακό τζούντο δεν έχει μόνο σπουδαίο μέλλον, αλλά πλέον και ισχυρό παρόν. Η δουλειά συνεχίζεται, με επόμενο μεγάλο στόχο τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι το 2024», πρόσθεσε.

Το χρυσό μετάλλιο του Γιώργου Μπαλαρτζισβίλι στα -66 κιλά ήταν το πρώτο για την Κύπρο στο άθλημα του τζούντο σε Κοινοπολιτειακούς Αγώνες. Η χώρα μας μετρούσε μέχρι τώρα δύο αργυρά, αυτό του προπονητή του Γιώργου, Χρίστου Χριστοδουλίδη το 2002 στο Μάντσεστερ (-73 κιλά, ήττα στον τελικό από Τομ Χιλ/Αυστραλία) και αυτό του Ανδρέα Κρασσά το 2014 στη Γλασκώβη (-66 κιλά, ήττα από Κόλιν Όουτς/Αγγλία).

«Χωρίς αμφιβολία, η μεθοδευμένη δουλειά που γίνεται στη βάση του αθλήματος, η σκληρή προσπάθεια απ΄ όλους τους συλλόγους, το πλάνο ανάπτυξης της Παγκύπριας Ομοσπονδίας Τζούντο (ΠΟΤ), και η στήριξη από γονείς και φίλους του αθλήματος, άρχισαν να αποδίδουν καρπούς. Και αν λάβουμε υπόψη το νεαρό της ηλικίας, όλης της κυπριακής ομάδας τζούντο στο Μπέρμιγχαμ, γίνεται αντιληπτό ότι το μέλλον προδιαγράφεται λαμπρό», αναφέρει η ΠΟΤ.

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας