Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου, 2022 | Επικοινωνία
trans gif

Αργυρός ο Χρίστος Μισός στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Παρατοξοβολίας στη Ρώμη

  06/08/2022 15:58
Αργυρός ο Χρίστος Μισός στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Παρατοξοβολίας στη Ρώμη

Αργυρός ο Χρίστος Μισός στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Παρατοξοβολίας στη Ρώμη

  06/08/2022 15:58

Το αργυρό μετάλλιο κατέκτησε ο Κύπριος αθλητής της παρατοξοβολίας, Χρίστος Μισός, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Παρατοξοβολίας, στην κατηγορία Visually Impaired 1 (VI1) στα 30 μέτρα.   

«Μεγάλη επιτυχία της κυπριακής Παρατοξοβολίας. Μπράβο Χρίστο και Ανδρέα. Μπράβο σε όλη την ομάδα. Μπράβο Κύπρος», αναφέρει, στα κοινωνικά της δίκτυα, η Κυπριακή Ομοσπονδία Τοξοβολίας. 

Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας, Ανδρέας Θεοφυλάκτου, σε ανάρτηση του στα κοινωνικά του δίκτυα, ευχαριστεί τους ανθρώπους του KOA και το ταξιδιωτικό γραφείο travel pass για την τεράστια στήριξη να βρεθούν όλα αυτά τα χρήματα της συμμετοχής και σε αυτή την προσπάθεια για διάκριση της παρατοξοβολιας.  

«Συγχαρητήρια και σε όλη την αποστολή της Κυπριακής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας. Καλή επιστροφή στο νησί μας. Συνεχίζουμε», γράφει, επιπρόσθετα, στην ανάρτηση του, ο κ. Θεοφυλάκτου.

Εξάλλου, σύμφωνα με την Κυπριακή Ομοσπονδία Τοξοβολίας, στην Κατηγορία Recurve Men Open- 2x70m, οι Κύπριοι αθλητές Μάριος Λάμπρου και Κκόμορ Παναγιώτης κατέλαβαν την 17η θέση.

Στην Κατηγορία Ομαδικό Recurve Men Open- 2x70m, οι Μάριος Λάμπρου και Κκόμορ Παναγιώτης κατέλαβαν την 5η θέση.

Την αποστολή συνοδεύουν οι: Λακερίδης Σάββας - Αρχηγός Αποστολής/Προπονητής, Ομοσπονδιακός Προπονητής ΑΜΕΑ ΚΟΤΟΞ, Καργάδος Δημήτρης - Βοηθός Ομοσπονδιακός Προπονητής ΑΜΕΑ ΚΟΤΟΞ, Ονουφρίου Ανδρέας – Προπονητής.

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας