Τέλος ο Τζόρτζεβιτς!

Το Game 3 των playoffs ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Λαμποράλ Κούτσα αποτέλεσε το κύκνειο άσμα του Σάσα Τζόρτζεβιτς στον πάγκο του "τριφυλλιού". Οι "πράσινοι" ενημέρωσαν τον Σέρβο τεχνικό για τη λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών, αφού ο αποκλεισμός με "σκούπα" από την ισπανική ομάδα από το Final Four του Βερολίνου!

Δεν είχαν περάσει παρά μερικά λεπτά από τη στιγμή που ο Σέρβος προπονητής βγήκε από την Αίθουσα Τύπου του ΟΑΚΑ, όταν η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ενημέρωνε επίσημα για τη λύση της συνεργασίας της με τον Σάσα Τζόρτζεβιτς. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Σερβίας προσελήφθη από τους "πράσινους" στις 30 Ιουνίου 2015, για να αποχωρήσει δέκα μήνες αργότερα.

Η συνεργασία των δύο πλευρών λύθηκε μετά από την "πράσινη" επιθυμία, με το "τριφύλλι" να αναζητά πλέον τον διάδοχό του, για να ολοκληρωθεί η φετινή αγωνιστική περίοδος.

Το παράδοξο; Η Λαμποράλ Κούτσα αποτέλεσε τον λόγο της απόλυσης ενός ακόμη προπονητή του Παναθηναϊκού. Πρόκειται για τον Αργύρη Πεδουλάκη, ο οποίος το 2014 αποχώρησε από το "τριφύλλι" μετά από εντός έδρας ήττα από την ισπανική ομάδα, τότε για το Top 16 της Euroleague.

Η σχετική ανακοίνωση:
"Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον Σάσα Τζόρτζεβιτς".

Παρεμπιπτόντως, οι τελευταίες δηλώσεις που έκανε ο Σάσα Τζόρτζεβιτς στη συνέντευξη τύπου του ΟΑΚΑ ήταν οι εξής: "Ήταν μία σκληρή ήττα για εμάς. Στο ταξίδι μας στη Βιτόρια πιστεύαμε ότι θα μπορούσαμε να γυρίσουμε με 1-1. Όλοι θέλαμε να παίξουμε σωστά το παιχνίδι, αλλά η Λαμποράλ ήταν πολύ προετοιμασμένη. Συγχαρητήρια στην Λαμποράλ με πόνο καρδιάς. Κάποια τρίποντα στην τελευταία περίοδο μας έκοψαν τα πόδια. Στο τέταρτο δεκάλεπτο ευστόχησαν σε 7/10 τρίποντα. Σκόραραν δηλαδή 21 πόντους από τρίποντα. Σε όλη τη σειρά των παιχνιδιών δεν ήμασταν εύστοχοι στα σουτ. Δεν τα καταφέραμε. Είναι δύσκολη ήττα για εμάς και οι επόμενες ημέρες που ακολουθούν. Θα πρέπει να βρουν το σθένος και τη θέληση για τη συνέχεια στα ελληνικά πλέι οφ".

Τζόρτζεβιτς: "Ήταν καλά προετοιμασμένη η Λαμποράλ"
Κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, ο Σάσα Τζόρτζεβιτς σχολίασε τα εξής: "Ήταν μία σκληρή ήττα για εμάς. Στο ταξίδι μας στη Βιτόρια πιστεύαμε ότι θα μπορούσαμε να γυρίσουμε με 1-1. Όλοι θέλαμε να παίξουμε σωστά το παιχνίδι, αλλά η Λαμποράλ ήταν πολύ προετοιμασμένη.

Συγχαρητήρια στην Λαμποράλ με πόνο καρδιάς. Κάποια τρίποντα στην τελευταία περίοδο μας έκοψαν τα πόδια. Στο τέταρτο δεκάλεπτο ευστόχησαν σε 7/10 τρίποντα. Σκόραραν δηλαδή 21 πόντους από τρίποντα. Σε όλη τη σειρά των παιχνιδιών δεν ήμασταν εύστοχοι στα σουτ. Δεν τα καταφέραμε. Είναι δύσκολη ήττα για εμάς και οι επόμενες ημέρες που ακολουθούν. Θα πρέπει να βρουν το σθένος και τη θέληση για τη συνέχεια στα ελληνικά πλέι οφ".
 
Πηγή: sport24.gr
 

Δειτε Επισης

Ατσάλινος Ολυμπιακός την… έσπασε στην Μπαρτσελόνα
Στο Ζάγκρεμπ η κυπριακή αποστολή για το το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Τζούντο
Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για την εξιχνίαση της δολοφονίας του Λυγγερίδη-Από ποιον δόθηκε η εντολή
Κορυφαίος στα βραβεία Laureus ο Τζόκοβιτς
Στην 20η θέση ο Παύλος Κοντίδης μετά την 3η κούρσα στο Κύπελλο Hyeres
ΒΙΝΤΕΟ: Αθλητής του ΜΜΑ κλώτσησε ring girl, έχασε τον αγώνα και μετά τον... λίντσαραν οι θεατές
Νικηφόρο πέρασμα του Κεραυνού από τη Λεμεσό
Στον εισαγγελέα οι συλληφθέντες για τη δολοφονία Λυγγερίδη-Οι πέντε ηθικοί αυτουργοί
Η πρώτη αντίδραση Πελενδρίτου μετά το χρυσό στη Μαδέιρα-«Πολύ σημαντικό»
Για εγκληματική οργάνωση κατηγορούνται οι συλληφθέντες-Πάνω από 150 στη δικογραφία