Σάββατο, 1 Οκτωβρίου, 2022 | Επικοινωνία
trans gif

Παραγωγός σε ντοκιμαντέρ για μετανάστες στο National Geographic ο Αντετοκούνμπο

  21/09/2022 08:09
Παραγωγός σε ντοκιμαντέρ για μετανάστες στο National Geographic ο Αντετοκούνμπο

Παραγωγός σε ντοκιμαντέρ για μετανάστες στο National Geographic ο Αντετοκούνμπο

  21/09/2022 08:09

Νέα σπουδαία πρωτοβουλία από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Ο κορυφαίος Έλληνας μπασκετμπολίστας που έχει κερδίσει τα πάντα στο NBA με τους Μπακς αποφάσισε να επενδύσει ως παραγωγός σε ντοκιμαντέρ του National Geographic με τίτλο “Flagmakers” (κατασκευαστές σημαιών), που αφορά κυρίως σε μετανάστες που δουλεύουν σε εργοστάσιο στο Ουίσκονσιν. 

Το συγκεκριμένο ντοκιμαντέρ πραγματεύεται με την εργασία δεκάδων μεταναστών που δουλεύουν σε εργοστάσιο της Πολιτείας του Ουισκόνσιν όπου εδρεύουν οι Μπακς, η ομάδα που ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έφτασε στην κορυφή του NBA. 

To εργοστάσιο κατασκευάζει 5 εκατομμύρια αμερικανικές σημαίες τον χρόνο. 

4329790777075819 image

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε για την απόφαση του και εξήγησε τους λόγους που την πήρε:

«Ως μετανάστης θεωρώ το συγκεκριμένο φιλμ εξαιρετικά προσωπικό και μια βαθιά συγκινητική απόδειξη για όσους αποκαλούν αυτή τη χώρα “σπίτι”. Καθένα από αυτά τα εμπνευσμένα άτομα έχουν ξεπεράσει αντιξοότητες και προκλήσεις στη ζωή τους και φέρνουν αυτές τις μοναδικές εμπειρίες και ιστορίες, καθώς κατασκευάζουν την αμερικανική σημαία». 

Ο Γιάννης είναι παιδί μεταναστών από την Νιγηρία που γεννήθηκε στην Ελλάδα και μεγάλωσε στα Σεπόλια. Πέρασε δύσκολα παιδικά και εφηβικά χρόνια αλλά η Ελλάδα τον αγκάλιασε και αυτός τιμάει την σημαία της τόσο όταν παίζει με την εθνική ομάδα όσο και με τους Μπακς. 

Πριν από λίγες ημέρες έγραψε για την παρουσία της Ελλάδας στο Ευρωμπάσκετ: 

«Αυτό το καλοκαίρι

Αυτή η ομάδα

Αυτή η φανέλα

Αυτή η σημαία

Με έκανε να ξανά ερωτευτώ το μπάσκετ.

Κρατήσαμε με την υπόσχεση μας τα δώσαμε όλα». 

Παράλληλα τιμά την σημαία της Ελλάδας και όταν κάποια στιγμή του ζήτησαν όταν έπαιζε με τους Μπακς στις ΗΠΑ να υπογράψει πάνω σε ελληνική σημαία εκείνος αρνήθηκε! 

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο επεκτείνει τη δραστηριότητα στη μικρή και τη μεγάλη οθόνη μετά τις ταινίες “Rise” και “Naija Odyssey” που πραγματεύονται την ζωή του αλλά και την πορεία της οικογένειας του. 

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας