Η χρυσοπληρωμένη ενδεκάδα με τα... εκατομμύρια

Η Μαρία Σάκκαρη χρειάστηκε να παίξει τρία σετ για να νικήσει την Ουκρανή, Κατερίνα Μπάιντλ με 6-7(2), 6-2, 6-3 έπειτα από δύο ώρες και 45 λεπτά και να προκριθεί στο 2ο γύρο του Όπεν της Πάρμα.

Εκεί και στη φάση των «16» η Σάκκαρη θα αντιμετωπίσει μια εκ των Αράντσα Ρους (Ολλανδία) ή Πάνα Ουντβάρντι (Ουγγαρία), σε ένα παιχνίδι που θα γίνει την Τρίτη (27/6).

Η 27χρονη Ελληνίδα, που θέλει να μαζέψει πόντους για να είναι στα WTA Finals, έβαλε στο πρόγραμμά της το χωμάτινο 250άρι Όπεν της Πάρμα.

Η Ελληνίδα τενίστρια κυνηγά πόντους για να είναι στα WTA Finals, για αυτό πριν από το 500άρι τουρνουά στην Οστράβα, έβαλε στο πρόγραμμά της και αυτό της ιταλικής πόλης.

Πρώτη αντίπαλος η Κατερίνα Μπάιντλ από την Ουκρανία, μια παίκτρια που ήρθε από τα προκριματικά και η Σάκκαρη έκανε τα εύκολα, δύσκολα.

Η Σάκκαρη έχασε τρία σερί set points στο πρώτο σετ, που ήταν γεμάτο, ανατροπές. Όμως παρότι έμεινε πίσω στα σετ, στη συνέχεια επέβαλε το ρυθμό της και έφθασε στη νίκη-πρόκριση.

Η απουσία αγωνιστικού ρυθμού φάνηκε ιδιαίτερα στο 1ο σετ για τη Μαρία Σάκκαρη, εκεί όπου προηγήθηκε με 3-1, όμως η Μπάιντλ εκμεταλλευόμενη τα λάθη της Σάκκαρη, αντέδρασε.

Η Ουκρανή (Νο.124) με τέσσερα σερί γκέιμ προηγήθηκε 5-3, η Σάκκαρη είχε τον τρόπο να προσπεράσει με 6-5 και στο 12ο γκέιμ να προηγηθεί με 0-40, αλλά να χάσει το τριπλό set point. Η Μπάιντλ με πέντε σερί πόντους πήγε το σετ στο τάι μπρέικ και το πήρε με άνεση 7-2, με τον τελευταίο πόντο να έρχεται από το 6ο διπλό λάθος της Σάκκαρη στο σετ.

Πηγή:www.gazzeta.gr

 

Δειτε Επισης

Η Γουέστ Χαμ στον δρόμο της ΑΕΚ-Αναλυτικά όλα τα ζευγάρια
Αυτά είναι τα ζευγάρια της φάσης των «16» του Γιουρόπα Λιγκ
Ο Ρονάλντινιο είναι η νέα προσθήκη στην Kings League του Πικέ
ΒΙΝΤΕΟ: Νέο τραγούδι κατά του Πικέ από τη Σακίρα-«Κάνω like στη φωτογραφία μου»
«Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν πρέπει να μιλούν για σχοινί...»
Μετά τον Ρονάλντο μετρά μόλις μία ήττα η Γιουνάιτεντ του Τεν Χαγκ
Χωρίς περιθώρια η Πάφος, θέλει να διευρύνει το σερί του ο Άρης
«Στο τέλος σαν πολεμιστές πήραμε αυτό που θέλαμε, για εμάς και για τον κόσμο μας»
Τσάβι: Να κάνουμε αυτοκριτική και να επιστρέψουμε πιο δυνατοί
Ο τερματοφύλακας της Σεβίλλης έπαιξε μπουνιές με οπαδό της Αϊντχόφεν (pics)