Κυριακή, 8 Δεκεμβρίου, 2019 | Επικοινωνία
trans gif

Δοκιμασία για τριαθλητές την Κυριακή στην Πάφο

  22/04/2016 09:52
Δοκιμασία για τριαθλητές την Κυριακή στην Πάφο
Με επίκεντρο την Κάτω Πάφο διεξάγεται το 4ο διεθνές Pafos Triathlon στο οποίο αναμένεται να λάβουν μέρος περίπου 150 αθλητές από την Κύπρο και το εξωτερικό

Δοκιμασία για τριαθλητές την Κυριακή στην Πάφο

  22/04/2016 09:52
Μια σημαντική δοκιμασία περιμένει 150 τριαθλητές που θα λάβουν μέρος στο 4o διεθνές Pafos Triathlon το οποίο διεξάγεται την Κυριακή (24/4) στην Κάτω Πάφο. Ο αγώνας συνδιοργανώνεται από την Bikin’Cyprus Events και το  Δήμο Πάφου. 

Ο αγώνας για την κατηγορία Σπριντ ξεκινάει στις 8:00πμ με κολύμπι στην τοποθεσία Δημοτικά Μπάνια που είναι και το επίκεντρο του αγώνα. Ακολούθως οι τριαθλητές θ’ ανέβουν στα ποδήλατα κατευθυνόμενοι στη Γεροσκήπου, ενώ επιστρέφοντας αφήνουν το ποδήλατο και ξεκινούν τρέξιμο επί του παραλιακού πεζόδρομου παράλληλα με τη θάλασσα, για να επιστρέψουν μέσω της λεωφόρου Ποσειδώνος, στο πιο όμορφο αλλά  και απαιτητικό κομμάτι της διαδρομής.
 
Πρόκειται για μια επίπεδη, εγγυημένη και ασφαλή διαδρομή που κάθε χρόνο επιλέγουν όλο και περισσότεροι τριαθλητές. Στην Ολυμπιακή κατηγορία ο αγώνας ξεκινάει στις 8:30πμ ενώ οι απονομές θα γίνουν στις 12:45.
 
Μεγάλος χορηγός του 4ου Pafos Triathlon είναι ο ΚΟΤ,  χορηγούν επίσης η Ελληνική Τράπεζα, η ασφαλιστική Atlantic, τα Thanos Hotels, η Head, τα καταστήματα Μαύρος, υποστηρίζουν ο Ναυτικός Όμιλος Πάφου και ο Δήμος Γεροσκήπου ενώ συνεργάζονται η Bikin’Cyprus Adventures, το 3D Functional Training Studio, το Cyprus Active Life, το Σώμα Προσκόπων Κύπρου και οι «Σταυραετοί».
 
Οι διαγωνιζόμενοι συμμετέχουν σε δύο κατηγορίες: Ολυμπιακή και Σπριντ. Ο αγώνας του Ολυμπιακού Τριάθλου περιλαμβάνει 1.5χλμ κολύμβηση, 10χλμ τρέξιμο και 40χλμ ποδηλασίας ενώ το Σπριντ αποτελείται από 750μ κολύμβηση, 5χλμ τρέξιμο και 20χλμ ποδηλασίας. Συμμετοχή έχουν δηλώσει αθλητές από Ρωσία, Πολωνία, Σουηδία, Νορβηγία, Λίβανο, Ελλάδα και φυσικά την Κύπρο.
 
Οι διαγωνιζόμενοι θα πάρουν τον  εξοπλισμό από το ξενοδοχείο Almyra το Σάββατο, 23 Απριλίου (10:00-13:00, 15:00-19:00) ή την ημέρα του αγώνα (6:30-7:30).
 
Περισσότερες πληροφορίες στο www.cyclingcy.com και στο facebook.com/PafosTriathlon.
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας