Ο «εξωγήινος» Γιάννης με μυθική 38αρα έκανε το ντέρμπι... περίπατο

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν σε άλλο επίπεδο στην αναμέτρηση των Μπακς με τους Καβαλίερς, μετατρέποντας το ντέρμπι σε περίπατο για τα «Ελάφια» που επικράτησαν με 117-102.

Ο Έλληνας σούπερ σταρ σταμάτησε στους 38 πόντους, έχοντας 9 ριμπάουντ, 6 ασίστ και 2 μπλοκ σε 30 λεπτά συμμετοχής, με 11/17 δίποντα, 2/3 τρίποντα και 10/14 βολές, διαλύοντας την άμυνα των Καβαλίερς με κάθε πιθανό και απίθανο τρόπο, έχοντας εννιά καρφώματα που αποτελεί και ρεκόρ καριέρας!

Το ματς

Οι Καβαλίερς ήταν καλύτεροι στο ξεκίνημα της αναμέτρησης, αφού οι Μπακς έπαιρναν επιθετικές ενέργειες μόνο από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, με τους Καβς, να κλείνουν το πρώτο δωδεκάλεπτο στο +5 (25-30), ενώ η ίδια εικόνα συνεχίστηκε και στη δεύτερη περίοδο, με τους Καβαλίερς να πηγαίνουν στα αποδυτήρια στο +11 (52-63).

Στην τρίτη περίοδο ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μπήκε σε MVP mode και άρχισε να διαλύει την άμυνα των Καβαλίερς με κάθε τρόπο, βάζοντας ξανά στο παιχνίδι τους Μπακς που με το τρομερό 35-10 επί μέρους πήραν προβάδισμα +14 (87-73), με το τέταρτο δωδεκάλεπτο να μετατρέπεται σε... περίπατο για τα «Ελάφια» που έφτασαν με άνεση στο τελικό 117-102.

Αυτή ήταν η 13η νίκη για τους Μπακς, που πλέον μετρούν 13-5 ρεκόρ, ενώ οι Καβαλίερς γνώρισαν την έβδομη ήττα τους (12-7 το ρεκόρ τους), με τον Ντόνοβαν Μίτσελ να ξεχωρίζει για τους Καβς, ολοκληρώνοντας τον αγώνα με 29 πόντους, 3 ριμπάουντ και 1 ασίστ.

Τα δωδεκάλεπτα: 25-30, 52-63, 87-73, 117-102

Πηγή: sdna.gr

Δειτε Επισης

Η Γουέστ Χαμ στον δρόμο της ΑΕΚ-Αναλυτικά όλα τα ζευγάρια
Αυτά είναι τα ζευγάρια της φάσης των «16» του Γιουρόπα Λιγκ
Ο Ρονάλντινιο είναι η νέα προσθήκη στην Kings League του Πικέ
ΒΙΝΤΕΟ: Νέο τραγούδι κατά του Πικέ από τη Σακίρα-«Κάνω like στη φωτογραφία μου»
«Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν πρέπει να μιλούν για σχοινί...»
Μετά τον Ρονάλντο μετρά μόλις μία ήττα η Γιουνάιτεντ του Τεν Χαγκ
Χωρίς περιθώρια η Πάφος, θέλει να διευρύνει το σερί του ο Άρης
«Στο τέλος σαν πολεμιστές πήραμε αυτό που θέλαμε, για εμάς και για τον κόσμο μας»
Τσάβι: Να κάνουμε αυτοκριτική και να επιστρέψουμε πιο δυνατοί
Ο τερματοφύλακας της Σεβίλλης έπαιξε μπουνιές με οπαδό της Αϊντχόφεν (pics)