Καρφί στο δεύτερο γύρο του Australian Open η Μαρία Σάκκαρη

Η Μαρία Σάκκαρη συνάντησε αντίσταση μόνο στο δεύτερο σετ, επικράτησε εύκολα 2-0 (6-1, 6-4) της Γουάν και προκρίθηκε στο δεύτερο γύρο του Australian Open.

Από την αρχή είχε τον τίτλο του φαβορί και φρόντισε να τον επιβεβαιώσει μέσα στο κορτ. Η Μαρία Σάκκαρη επικράτησε 2-0 σετ της Γουάν (Νο119) και προκρίθηκε στο δεύτερο γύρο του Australian Open.

Το Νο6 της Παγκόσμιας κατάταξης συνάντησε αντίσταση μόνο στο δεύτερο σετ του αγώνα από την 24χρονη και εκεί είχε τις απαντήσει για να φτάσει στη νίκη. Στον επόμενο γύρο θα αντιμετωπίσει τη 18χρονη Ρωσίδα, Ντιάνα Σνάιντερ.

Το ματς: Η αρχή της αναμέτρησης ήταν νευρική και για τις δύο τενίστριες με πολλά λάθη. Ουσιαστικά το σετ κρίθηκε στο 3ο και 4ο game του.

 

Αρχικά η Σάκκαρη κατάφερε να κάνει το break, στη συνέχεια όμως η Γουάν είχε τριπλή ευκαιρία για break back. Η Σακ κράτησε το σερβίς της για να προηγηθεί με 3-1 και έπειτα έκλεισε το σετ δίχως να χάσει άλλο game.

 

Το δεύτερο σετ άρχισε με break από τη Γουάν και στη συνέχεια η Κινέζα κράτησε το σερβίς της για να προηγηθεί με 2-0. Η Σάκκαρη έψαξε να βρει τις λύσεις για να επαναφέρει την τάξη στο σετ και τα κατάφερε λίγο αργότερα.

Συγκεκριμένα στο έκτο game έκανε το break back και στη συνέχεια κράτησε το σερβίς της για να προηγηθεί με 4-3. Μάλιστα, αμέσως μετά απείλησε με νέο break την Γουάν η οποία άντεξε όμως και έκανε το 4-4.

Η Σάκκαρη κράτησε εύκολα στη συνέχεια το σερβίς της για το 5-4 και έπειτα στρίμωξε πίεσε την Κινέζα. Η Γουάν έσβησε δύο match point, όχι όμως και το τρίτο με την Σάκκαρη να κλείνει το ματς με break για το 6-4.

Πηγή: sport24.gr

Δειτε Επισης

Εννέα σκοπευτές στην αναζήτηση της Ολυμπιακής κάρτας στην Ντόχα
Η Ολυμπιάδα Νεάπολης κατέκτησε το Κύπελλο στο Βόλεϊ Γυναικών
Κεραυνός και ΑΕΚ για την 4η αγωνιστικής της Basket League
Υπερηχητική Μακάμπι, διέλυσε την Μπασκόνια και έκλεισε ραντεβού με Παναθηναϊκό στα playoffs!
Προκαλεί τρόμο... η νέα Dream Team των ΗΠΑ-Με «Βασιλιά» Λεμπρόν, Κάρι και Ντουράντ
Συγκλονίζει το μήνυμα της Μαρίας Αριστοτέλους-«Ήταν καρκίνος και είναι παρελθόν, τον νικήσαμε...»
ΒΙΝΤΕΟ: Ξεκίνησε το ταξίδι της Ολυμπιακής Φλόγας μετά την τελετή Αφής στην Αρχαία Ολυμπία
Ολυμπιάδα και Απόλλωνας διεκδικούν το Κύπελλο στο Βόλεϊ Γυναικών
Περιπετειώδης η έναρξη της χρονιάς για τον Βλαδίμηρο Τζιωρτζή στη Βαλένθια
Μυθικός Μαριάνοβιτς-Αστόχησε επίτηδες σε βολή για να πάρουν οι φίλαθλοι δωρεάν φαγητό