Διακοπή λόγω βροχής στο Ρολάν Γκαρός

Μπορεί να είχαν περάσει 16χρόνια από την τελευταία φορά που είχαν ακυρωθεί αγώνες του Ρολάν αλλά φαίνεται ότι η φετινή διοργάνωση αντιμετωπίζει την κόντρα του καιρού... Για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα οι αγώνες αναβλήθηκαν και το πρόγραμμα να γίνεται ασφυκτικό.
 
Οι Τζόκοβιτς και Μπαουτίστα έδιναν τη δική τους μάχη με το σκορ στο 1-1 και το ματς να διακόπτεται στο τρίτο σετ (3-6, 6-4, 4-1). Στο 1-1 σετ διεκόπη και η αναμέτρηση ανάμεσα στους Τιμ και Γκρανογερ. Τα άλλα δύο ματς του ανδρικού ταμπλό ήταν Φερέρ και Μπέρντιχ ήταν στο 2-1 στο πρώτο σετ και ο Γκουλμπίς ήταν μπροστά με 0-3 απέναντι στον Γκοφίν.
 
Πλέον οι αθλητές καλούνται να ανέβουν ένα μεγάλο βουνό αφού η διοργάνωση δεν γίνεται να ολοκληρωθεί μετά την Κυριακή κάτι που σημαίνει πως το ζευγάρι του τελικού θα δώσει τέσσερις αγώνες σε πέντε ημέρες.
 
Στις γυναίκες ολοκληρώθηκαν με δύο ημέρες καθυστέρηση οι αναμετρήσεις της Κυριακής, ωστόσο δεν έγιναν οι υπόλοιποι αγώνες. Η Πιρόνκοβα έκανε την έκπληξη κόντρα στην Ραντβάνσκα η οποία κατάφερε να φτάσει στην νίκη κάνοντας το 2-6, 0-3 της Κυριακής σε 2-6, 6-3, 6-2.
 
Στο άλλο ματς η Στόσουρ επιβλήθηκε με 7-6, 6-3 επί της Χάλεπ με τις δύο αθλήτριες να τίθενται αντιμέτωπες στο επόμενο γύρο.
 
Πηγή: sport24.gr

Δειτε Επισης

O Γκαρίν απέκλεισε τον Ζβέρεφ στο Μόναχο
Στη Μαδέιρα για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα η Καρολίνα Πελενδρίτου
BINTEO: Οι έξαλλοι πανηγυρισμοί του Πρίντεζη για την πρόκριση του Ολυμπιακού
Κέρδισε την ΑΕΛ με κορυφαίο τον Blackmon ο ΑΠΟΕΛ
Άνετα στα προημιτελικά του Όπεν Βαρκελώνης ο Τσιτσιπάς
Ήττα και αποκλεισμός για τον Ναδάλ από τον Ντε Μινόρ
Συναγερμός στους Χιτ-Τραυματίστηκε στο γόνατο ο Μπάτλερ, φόβοι για σοβαρή ζημιά
Εννέα σκοπευτές στην αναζήτηση της Ολυμπιακής κάρτας στην Ντόχα
Η Ολυμπιάδα Νεάπολης κατέκτησε το Κύπελλο στο Βόλεϊ Γυναικών
Κεραυνός και ΑΕΚ για την 4η αγωνιστικής της Basket League