Το 15μελες σχήμα του Ποταμίτη

Ενόψει της Γενικής Συνέλευσης του Σωματείου στις 15 Ιουνίου, έχει συσταθεί 15μελές διοικητικό σχήμα προκειμένου να αναλάβει το πηδάλιο του ΑΠΟΕΛ το συντομότερο δυνατό. Το σχήμα αποτελείται από άτομα τα οποία είναι πρόθυμα να δουλέψουν άοκνα προκειμένου ο ΑΠΟΕΛ να πρωταγωνιστεί σε όλα τα αθλήματα. 
 
Πρόκειται για γνωστούς ΑΠΟΕΛίστες, ορισμένους που πρώτη φορά εμπλέκονται στα διοικητικά και άλλους οι οποίοι είχαν στο παρελθόν θητεύσει σε Διοικητικά Συμβούλια μέχρι και στο απερχόμενο. 

Το σχήμα αποτελούν οι Ασπρής Αλέξανδρος, Βαριάνος Χριστόφορος, Βιολάρης Μίλτος, Γεωργίου Γιώργος, Θεοφάνους Αντρέας, Ιωσήφ Ιωσήφ, Κυθρεώτης Αργύρης,  Μίτσιγγας Κώστας, Οικονομίδης Ντίνος, Παντζιαράς Νίκος, Ποταμίτης Χριστόφορος, Σαββίδης Δημήτρης, Τσαγγαρίδης Βασίλης, Τύμβιου Ισαβέλλα και Χατζήκυριακου Χρίστος.

Στο σχήμα ενδέχεται να προστεθούν ακόμη 3-4 άτομα τα οποία επέδειξαν ενδιαφέρον για να συμμετάσχουν στην προσπάθεια αυτή.

Πρώτος στόχος της διοικητικής πρωτοβουλίας για τον ΑΠΟΕΛ είναι η διασφάλιση της οικονομικής βιωσιμότητας του σωματείου και η οργάνωση των λειτουργιών πάνω σε σύγχρονα εταιρικά πρότυπα. 
Όσον αφορά στα αγωνιστικά τμήματα, ομαδικά και ατομικά, πρόθεση είναι να διατηρηθούν στις Εφορίες τους οι περισσότεροι από τους υφιστάμενους παράγοντες, οι οποίοι αποδεδειγμένα τα τελευταία χρόνια έχουν πετύχει πολλά, πλαισιωμένοι με νέα άτομα, όπου αυτό κρίνεται αναγκαίο.
 

Δειτε Επισης

Στην έκτη θέση ο Κοντίδης στο Hyeres μετά την 7η ιστιοδρομία
Βόμβα στην Red Bull-Φεύγει ο Άντριαν Νιούι!
Ο ΚΟΑ θα τοποθετηθεί αφού ενημερωθεί από Επιτροπής Δεοντολογίας για ΣΚΟΚ
Ανοιχτό το ενδεχόμενο διάθεσης συστήματος Crotale στη Γαλλία εν όψει Ολυμπιακών Αγώνων
Οκτώ χρόνια φυλάκισης στον προπονητή στίβου που κακοποιούσε ανήλικες αθλήτριες
Σε Ολυμπιακούς Αγώνες για τρίτη φορά στην καριέρα του ο Μάριος Γεωργίου (pics)
Πρωταθλητής Ευρώπης ο Μάριος Γεωργίου
Ατσάλινος Ολυμπιακός την… έσπασε στην Μπαρτσελόνα
Στο Ζάγκρεμπ η κυπριακή αποστολή για το το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Τζούντο
Κορυφαίος στα βραβεία Laureus ο Τζόκοβιτς