Μοναδικό θέαμα στο Mountain Bike Enduro στο Τρόοδος

Με τον αγώνα Mountain Bike Enduro συνεχίστηκε την περασμένη Κυριακή το Troodos Sports & Fun Festival που διοργανώνεται για πέμπτη συνεχή χρονιά από την Bikin Cyprus, σε συνεργασία με τον ΚΟΤ και την ΕΤΑΠ Τροόδους. Το φεστιβάλ ξεκίνησε στις 28 Μαϊου και ολοκληρώνεται την προσεχή Κυριακή. Στον αγώνα Mountain Bike Enduro μετείχαν 50 αθλητές κατάβασης, με σημείο εκκίνησης την κορυφή του Ολύμπου και τερματισμό στις Πλάτρες. Τα σημεία εκκίνησης - τερματισμού είχαν μεταξύ τους υψωμετρική διαφορά περίπου 1000 μέτρων.
 
Οι ποδηλάτες διένυσαν 4 χρονομετρημένες ειδικές διαδρομές στην καρδιά του δάσους Τροόδους, συνολικού μήκους 18.56χλμ, προσφέροντας πλούσιο θέαμα.
 
Νικητής του αγώνα ο Μιχάλης Άχχας με χρόνο 31 λεπτά και 49 δευτερόλεπτα, στη δεύτερη θέση ο Ανδρέας Θεοδώρου, μόλις 19 δευτερόλεπτα πίσω από τον νικητή, ενώ το βάθρο συμπλήρωσε ο Γιώργος Νικολάου. Στις γυναίκες πρώτευσε η Yulia Repkin η οποία ταξίδεψε από το Ισραήλ για να συμμετάσχει στον αγώνα. Η Yulia έμεινε κατενθουσιασμένη από τη διοργάνωση και τις μαγευτικές διαδρομές του Τροόδους. Στους Μάστερς πρώτος ήταν ο Κώστας Κωνσταντίνου, με δεύτερο τον Στέλιο Σφικουρή και τρίτο τον Γιάννο Μελετίου.
 
Το Troodos Sports & Fun Festival ολοκληρώνεται την ερχόμενη Κυριακή με τους καθιερωμένους αγώνες Mountain Bike Marathon και Ορεινού Τρεξίματος "Garmin Troodos Green Race" τον οποίο διοργανώνει το σωματείο ΔΡΟ.ΜΕ.Α Racing. Παράλληλα θα διεξαχθούν αγώνας Adventure Run καθώς και αγώνας τρεξίματος για παιδιά. Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στο www.cyclingcy.com, info@cyclingcy.com και στο τηλέφωνο 97803070.
 
Χορηγοί όλων των εκδηλώσεων του Troodos Sports & Fun Festival είναι η Ελληνική Τράπεζα και η ασφαλιστική Atlantic, ενώ υποστηρίζουν η Bolse Vita, τα συμπληρώματα High5, το Bike Hub, το ξενοδοχείο «Τρόοδος», η διαδικτυακή κοινότητα Cyprus Active Life και η Bikin’ Cyprus Adventures. 
 

Δειτε Επισης

Καταγγελία σε βάρος Αμερικανού μπασκετμπολίστα στην Ελλάδα για ενδοοικογενειακή βία
Ακυρώθηκε ο Κινέζος που άφησαν οι Αφρικανοί να κερδίσει στον ημιμαραθώνιο του Πεκίνου
Οι Πέλικανς πέταξαν εκτός playoffs Κινγκς και Βεζένκοβ, νίκη με 105-98 και τώρα... Θάντερ
«Αυτό είναι το καλύτερό μου αποτέλεσμα εδώ και πολύ καιρό»
Οι Χιτ διέλυσαν τους Μπουλς και προκρίθηκαν στα playoffs, όπου τους περιμένουν οι Σέλτικς
Παράσταση για έναν ρόλο το Sprint της Σαγκάης, άνετη νίκη του Φερστάπεν
ΒΙΝΤΕΟ: Από τη Σαντορίνη, τη Νάξο και την Πάρο στην Ακρόπολη η Ολυμπιακή Φλόγα
Ο Τσιτσιπάς με τον Λάγιοβιτς στα ημιτελικά στη Βαρκελώνη
O Γκαρίν απέκλεισε τον Ζβέρεφ στο Μόναχο
Στη Μαδέιρα για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα η Καρολίνα Πελενδρίτου