Με Γιάννη Αντετοκούνμπο στο Προολυμπιακό!

Επιτέλους... ευχάριστα νέα! Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα βρίσκεται στην προετοιμασία της Εθνικής ομάδας για το Προολυμπιακό τουρνουά του Τορίνο, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram.
Ήταν γνωστό εδώ και μερικές ημέρες πως την Πέμπτη (9/6) θα πραγματοποιούνταν η συνάντηση του 22χρονου φόργουορντ με τη διοίκηση των Μιλγουόκι Μπακς προκειμένου να αποφασιστεί τι μέλλει γενέσθαι. Η επιθυμία του παίκτη των «Ελαφιών» για να δώσει το «παρών» στο Προολυμπιακό ήταν μεγάλη, κι είχε άλλωστε εκφραστεί εδώ και πολύ καιρό -με κάθε τρόπο.
Παρά τις... αμφιβολίες που υπήρξαν σχετικά με τη διάθεση που θα έδειχνε η ομάδα του να τον αφήσει να συμμετάσχει στην προετοιμασία της «γαλανόλευκης» και το Προολυμπιακό τουρνουά του Τορίνο όμως, εκείνος θα είναι παρών. Η απόφαση των δύο πλευρών ανακοινώθηκε από τον ίδιο τον 22χρονο φόργουορντ, ο οποίος έστειλε το δικό του μήνυμα μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram.
«Η απόφαση πάρθηκε! Δεν μπορώ να λείψω από το πλευρό σου, θα είμαι εκεί για σένα», ήταν το μήνυμά του, το οποίο συνοδευόταν από μια φωτογραφία του με την ελληνική σημαία από εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε πριν από μερικές ημέρες στη Γκράβα. Πρόσθεσε μάλιστα πως «δεν γινόταν να μην είμαι εκεί»!
Πηγή: Sport24.gr  

Δειτε Επισης

Σηκώνεται η αυλαία του ΙΑΜΕ Series Cyprus
Tα πανηγύρια από τους καλαθοσφαιριστές του Κεραυνού μετά την κατάκτηση του ECOMMBX ΟΠΑΠ κυπέλλου (pics)
Κέρδισε την ΑΕΚ στον τελικό ο Κεραυνός και κατέκτησε το 12ο κύπελλο στην ιστορία του
«Ο Χεζόνια φοράει τα λευκά, αλλά… σκέφτεται το πράσινο»
Συνάντηση με τον Μπέκαμ στο προπονητικό κέντρο της Ίντερ Μαϊάμι για Τσιτσιπά και Μπαντόσα
Ώρα τελικού κυπέλλου στο μπάσκετ για Κεραυνό και ΑΕΚ
Koντίδης: Στόχος να προετοιμαστώ όσο καλύτερα μπορώ για τους Ολυμπιακούς Αγώνες
Απίθανη ανατροπή από το -30 οι Χοκς και τέλος το σερί των Σέλτικς
Έσπασε το προσωπικό του ρεκόρ πόντων σε μία σεζόν ο Γιάννης
Στο ανώτατο επίπεδο συναγερμού η Γαλλία πριν τους Ολυμπιακούς-Συνάντηση των μυστικών υπηρεσιών