Wizards ή Παναθηναϊκός για τον Μπουρούση

Ο Παναθηναϊκός έδειξε εμπράκτως την επιθυμία του να αποκτήσει τον Γιάννη Μπουρούση, καταθέτοντας όπως έγινε γνωστό πρόταση για 2ετές συμβόλαιο. Και αυτή τη στιγμή το μπαλάκι βρίσκεται στα χέρια του διεθνούς σέντερ, ο οποίος καλείται να αποφασίσει.

Μέχρι στιγμής, όπως προκύπτει, ο Μπουρούσης έχει καταλήξει στον Παναθηναϊκό σε ότι αφορά τις ευρωπαϊκές ομάδες. Το ενδεχόμενο της Τουρκίας έχει απομακρυνθεί (με τη Γαλατά να ανακοινώνει την απόκτηση του Νέναντ Κρστιτς) και πλέον η καλύτερη πρόταση που έχει στα χέρια του είναι αυτή των "πρασίνων".

Το ουσιαστικό ερωτηματικό σε ότι αφορά τον 33χρονο άσο, που αναδείχτηκε στην καλύτερη 5άδα της Euroleague φέτος, είναι το Ευρώπη ή ΝΒΑ. Δηλαδή Παναθηναϊκός ή ΝΒΑ. Ήδη τέσσερις ομάδες έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του, με τους Washington Wizards ωστόσο να είναι η ομάδα που έχει δείξει εμπράκτως την επιθυμία της να τον αποκτήσει. Οι "Μάγοι" του έχουν καταθέσει μια καλή πρόταση την οποία και εξετάζει.

Χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι αποκλείεται να μπει στο προσκήνιο κι άλλη ομάδα, όπως οι New Orleans Pelicans που ψάχνουν τρόπο να ανταλλάξουν τον Ομέρ Ασίκ ή οι San Antonio Spurs που τον παρακολουθούν από το 2008, είχαν φτάσει κοντά σε συμφωνία μαζί του το 2009 και πιθανότατα θα ψάξουν ψηλό αν δεν κρατήσουν τον free agent και κάπως ακριβό Boban Marjanovic.

Το ενδεχόμενο του να παίξει στο ΝΒΑ ιντριγκάρει αυτή τη στιγμή τον Μπουρούση, που βρίσκεται στο σημείο της καριέρας του που λέει "τώρα ή ποτέ" για να δοκιμάσει στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού. Χωρίς όμως να μην τον ενδιαφέρει το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην πατρίδα του και να φορέσει τα "πράσινα". Μένει να δούμε αν θα διεκδικήσει οπότε να μείνει κάποιο ανοιχτό παράθυρο για αυτό το ενδεχόμενο (Nba-out).

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι οι ομάδες του ΝΒΑ κυνηγούν αρκετούς ψηλούς από την Euroleague. Πλην του Μπουρούση λέγεται ότι ομάδες του ΝΒΑ εχουν καταθέσει πολύ καλές προτάσεις τόσο στον Έκπε Ούντο, όσο και στον Γουστάβο Αγιόν.

Κρατήστε, τέλος, στην άκρη του μυαλού σας πως η πρόσληψη του Φώτη Κατσικάρη από τη Μπαρτσελόνα, όπως αποκάλυψε πριν λίγο το Sport24.gr, ενδέχεται να αλλάξει τις ισορροπίες στην περίπτωση του Ελληνα σέντερ.

 πηγή: Sport24.gr 

Δειτε Επισης

Tα πανηγύρια από τους καλαθοσφαιριστές του Κεραυνού μετά την κατάκτηση του ECOMMBX ΟΠΑΠ κυπέλλου (pics)
AΕΛ και ΑΕΚ διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου στο φούτσαλ
«Ο Χεζόνια φοράει τα λευκά, αλλά… σκέφτεται το πράσινο»
Συνάντηση με τον Μπέκαμ στο προπονητικό κέντρο της Ίντερ Μαϊάμι για Τσιτσιπά και Μπαντόσα
Ώρα τελικού κυπέλλου στο μπάσκετ για Κεραυνό και ΑΕΚ
Koντίδης: Στόχος να προετοιμαστώ όσο καλύτερα μπορώ για τους Ολυμπιακούς Αγώνες
Απίθανη ανατροπή από το -30 οι Χοκς και τέλος το σερί των Σέλτικς
Έσπασε το προσωπικό του ρεκόρ πόντων σε μία σεζόν ο Γιάννης
Στο ανώτατο επίπεδο συναγερμού η Γαλλία πριν τους Ολυμπιακούς-Συνάντηση των μυστικών υπηρεσιών
Χάλκινο μετάλλιο για τη Βέρα Τουκολούκοβα στο Παγκόσμιο Κύπελλο ρυθμικής γυμναστικής