Συνεχίζει ακάθεκτος ο Παφιακός (αποτελέσματα αγωνιστικής)

Ο Παφιακός είναι η μοναδική ομάδα με το απόλυτο σε τέσσερα παιχνίδια και απολαμβάνει την κορυφή της βαθμολογίας με 12 βαθμούς. Η ομάδα της Πάφου έστω και δύσκολα κέρδισε στο «Αφροδίτη» την Αναγέννηση Δερύνειας με 3 -1. Οι Δερυνειώτες που πάλεψαν για άλλο ένα ματς δέχθηκαν την τέταρτή τους ήττα.

Στο πρώτο σετ οι πρωτοπόροι δεν κατάφεραν να επιβληθούν αφού η Αναγέννηση κατάφερε να τους κοντράρει και να δείξει ότι πήγε στην Πάφο για τη νίκη. Τελικά, ο Παφιακός εκμεταλλευόμενος κάποια λάθη των «πράσινων» πήρε το σετ με 25 -22.

Στο δεύτερο σετ δεν άλλαξε κάτι δραματικά, αφού πάλι ο Παφιακός ήταν καλύτερος σε όλα τα σημεία και παρά την πολύ καλή προσπάθεια των Δερυνειωτών κέρδισε το σετ με 25 – 21 και πήρε προβάδισμα 2 -0 στο σκορ. Στο τρίτο σετ η Αναγέννηση μπήκε πολύ καλύτερα και αφού διατήρησε την απόδοσή της σε ψηλά επίπεδα αιφνιδίασε τον Παφιακό κερδίζοντας με 19 -25 μειώνοντας σε 1 -2 τα σετ. Ωστόσο, ο Παφιακός του Σπύρου Πρωτοψάλτη δεν θέλησε να κάνει χαρακίρι και παίζοντας σοβαρά στο τέταρτο σετ κέρδισε με 25 -18 και τον αγώνα με 3 -1 σετ.

Παφιακός (Σπ. Πρωτοψάλτης):Κωνσταντινίδης, Μπουρκόφσκι, Οικονομίδης,Μπατίστα, Ανδρέου, Μασιέλ, Παπαχριστοδούλου (Λίμπερο)

Αναγέννηση(Α. Κωνσταντίνου):Καραγιάννης, Χρυσοστόμου, Νικόλοφ, Αρμενάκης, Ττόφιας, Αρμενάκης, Πράια

Ομόνοια (Σ. Σάββα):Σ. Πετρακίδης, Άλβες, Τούλιο, Παφίτης, Α. Πετρακίδης, Ρεινάλντο, Αντωνίου (Λίμπερο)

ΑΕ Καραβά (Χόρχε Κανεστράτσι):Ράντιτς, Χριστοφή, Κνέζεβιτς, Αντωνιάδης, Ροντόλφο, Ράμμμα, Χατζηδαμιανού(Λίμπερο)

 Νέα Σαλαμίνα(Ρέινολτς) : Σαββίδης, Προδρόμου, Ιαντόλο, Χάντ, Ζηκάκης, Μπαγιάν, Βαρνάβα(Λίμπερο),( Καλαφάτης, Χρυσοστόμου)
Ανόρθωσις(Μαρ. Κοντός):Χρυσοστόμου, Γκιουλέ, Τσιράντσκι, Δημητρίου, Μηχαίλοβιτς, Γ. Κοντός, Πλατρίτης (Λίμπερο) (Π.Χρυσοστόμου, Κολάς).

Το ΑΠΟΕΛ βρίσκοντας αντίσταση μόνο στο πρώτο σετ κέρδισε στο Λύκειο Λατσιών τον τοπικό Καποδίστριας Εθνικό Λατσιών με 0 -3 και επέστρεψε στις νίκες μετά από δυο αγώνες. Ανταγωνιστικό ήταν το πρώτο σετ και το ΑΠΟΕΛ τα βρήκε σκούρα από τον μαχητικό Καποδίστριας Εθνικό Λατσιών. Ωστόσο, οι πιο σωστές επιλογές και η εμπειρία της ομάδας του Μίμη Παμπακά έγειραν την πλάστιγγα με το μέρος των «πορτοκαλί» που κέρδισαν με 23 – 25 και προηγήθηκαν στα σετ με 0 -1. Στο δεύτερο σετ το ΑΠΟΕΛ πιο υποψιασμένο έδειξε την ανωτερότητά του κερδίζοντας με 14 -25 και πήρε προβάδισμα με 0 -2. Στο τρίτο σετ η φύση του αγώνα έδωσε την ευκαιρία στους δυο προπονητές να δοκιμάσουν διάφορα σχήματα, ενώ επανεμφανίστηκε με το ΑΠΟΕΛ ο διεθνής Γαβριήλ Γεωργίου. Τελικά, οι πορτοκαλί κέρδισαν με 17 – 25 και πήραν τη νίκη με 0 -3 σετ.  

Εθνικός (Ν. Ιωάννου):Χατζηαθανασίου, Προύσαλλης, Κουλέντης, Χαριδήμου, Τοφής, Μιχαήλ, Νικηφόρου (Λίμπερο) (Μάτσας, Κιρίλοφ, Α. Κουλέντης, Γεροσίμου). 
ΑΠΟΕΛ (Μ. Παμπακάς):Χατζηπαύλου, Κοζλόφσκι, Τζόρτζεβιτς, Ευσταθίου, Χάσικος, Πέτρου, Παντελή (Λίμπερο) (Χαλλουμής, Γεωργίου, Αβερκίου, Φαρχάν).
Παφιακός - Αναγέννηση 3-1 (25 -22 , 25 -21,19 - 25, 25 -18)
Ομόνοια - ΑΕ Καραβά 3-2 (26 -24, 19 -25, 25 -20, 21 -25)
Νέα Σαλαμίνα - Ανόρθωσις 3-2 (23 -25, 25 - 21, 14 -25, 26 -24, 15 -8)
Εθνικός - ΑΠΟΕΛ 0-3 (23 -25,14 -25, 17 -25)
 
 

Δειτε Επισης

Πρωταθλητής Ευρώπης ο Μάριος Γεωργίου
Ατσάλινος Ολυμπιακός την… έσπασε στην Μπαρτσελόνα
Στο Ζάγκρεμπ η κυπριακή αποστολή για το το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Τζούντο
Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για την εξιχνίαση της δολοφονίας του Λυγγερίδη-Από ποιον δόθηκε η εντολή
Κορυφαίος στα βραβεία Laureus ο Τζόκοβιτς
Ξέσπασμα Αταμάν-«Αν δεν πάμε F4 δε θα 'μαι του χρόνου στον Παναθηναϊκό»
Στην 20η θέση ο Παύλος Κοντίδης μετά την 3η κούρσα στο Κύπελλο Hyeres
ΒΙΝΤΕΟ: Αθλητής του ΜΜΑ κλώτσησε ring girl, έχασε τον αγώνα και μετά τον... λίντσαραν οι θεατές
Νικηφόρο πέρασμα του Κεραυνού από τη Λεμεσό
Στον εισαγγελέα οι συλληφθέντες για τη δολοφονία Λυγγερίδη-Οι πέντε ηθικοί αυτουργοί