Τριήμερο σάμπο σε Λευκωσία και Λεμεσό διοργανώνει η Ομοσπονδία

Για δεύτερη συνεχή χρονιά η Κυπριακή Ομοσπονδία Σάμπο (ΚΟΣΑ) διοργανώνει μέσα στον Ιούλιο το «τριήμερο σάμπο». Πρόκειται για τρεις μέρες δράσης, που περιλαμβάνει ημερίδα, ανοικτό πρωτάθλημα και μπιτς σάμπο. Το «τριήμερο σάμπο» θα διεξαχθεί από την Παρασκευή 15 Ιουλίου μέχρι την Κυριακή 17 του μήνα, σε Λευκωσία και Λεμεσό.
 
Το Σάμπο -που είναι άθλημα πολεμικών τεχνών- συναντάται σήμερα σε πάνω από 150 χώρες απ΄ όλες τις ηπείρους. Στην Κύπρο έχει αναπτυχθεί ραγδαία τα τελευταία χρόνια και πλέον εκατοντάδες αθλητές σε όλες τις πόλεις δραστηριοποιούνται στο σπορ.
 
Το «τριήμερο σάμπο» της ΚΟΣΑ ξεκινά την Παρασκευή 15 Ιουλίου με σεμινάριο υπό τον προπονητή της μικτής Μόσχας και τρεις φορές παγκόσμιο πρωταθλητή, Μιχαΐλ Μαρτίνοφ. Ο Ρώσος κόουτς θα αναπτύξει την τεχνική και την τακτική του σπορ, στην ημερίδα που θα διεξαχθεί στην αίθουσα πολεμικών τεχνών του Πανεπιστημίου Κύπρου, με ώρα έναρξης στις 18:00.

Το Σάββατο 16 Ιουλίου θα διεξαχθεί στο Πανεπιστήμιο Κύπρου το ετήσιο Ανοικτό Πρωτάθλημα της ομοσπονδίας με τη συμμετοχή αθλητών ηλικίας 8-18 ετών.
 
Το «τριήμερο σάμπο» θα συνεχιστεί την Κυριακή 17 του μήνα με την εντυπωσιακή παραλλαγή του σπορ, το μπιτς σάμπο, που φέτος θα πραγματοποιηθεί στο Δασούδι στη Λεμεσό. Στο πρωτάθλημα, που θα ξεκινήσει στις 17:00, έχουν δικαίωμα συμμετοχής αθλητές ηλικίας 18 ετών και άνω. Στα δύο πρωταθλήματα του σαββατοκύριακου αναμένεται να λάβουν μέρος και οκτώ αθλητές από τη Ρωσία, που βρίσκονται στην Κύπρο.
 
Η ημέρα θα κλείσει με τη δωρεάν προβολή ρωσικής ταινίας με ελληνικούς υπότιτλους με θέμα το σάμπο και τίτλο «Καθαρή Νίκη», στο διπλανό ξενοδοχείο Park Beach, ένα event που είναι υπό την αιγίδα του Οργανισμού «Geraklion».
 
 

Δειτε Επισης

Σηκώνεται η αυλαία του ΙΑΜΕ Series Cyprus
Tα πανηγύρια από τους καλαθοσφαιριστές του Κεραυνού μετά την κατάκτηση του ECOMMBX ΟΠΑΠ κυπέλλου (pics)
Κέρδισε την ΑΕΚ στον τελικό ο Κεραυνός και κατέκτησε το 12ο κύπελλο στην ιστορία του
«Ο Χεζόνια φοράει τα λευκά, αλλά… σκέφτεται το πράσινο»
Συνάντηση με τον Μπέκαμ στο προπονητικό κέντρο της Ίντερ Μαϊάμι για Τσιτσιπά και Μπαντόσα
Ώρα τελικού κυπέλλου στο μπάσκετ για Κεραυνό και ΑΕΚ
Koντίδης: Στόχος να προετοιμαστώ όσο καλύτερα μπορώ για τους Ολυμπιακούς Αγώνες
Απίθανη ανατροπή από το -30 οι Χοκς και τέλος το σερί των Σέλτικς
Έσπασε το προσωπικό του ρεκόρ πόντων σε μία σεζόν ο Γιάννης
Στο ανώτατο επίπεδο συναγερμού η Γαλλία πριν τους Ολυμπιακούς-Συνάντηση των μυστικών υπηρεσιών