Παγκόσμιο Πρωτάθλημα – Beach Volley U19 2016: Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε!

Η κορυφαία διεθνώς διοργάνωση του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Beach Volley κάτω των 19 (U19) 2016, πλησιάζει και η πορεία των εργασιών προετοιμασίας και ενεργειών της διοργάνωσης αυτής, συνεχίζονται με γοργούς ρυθμούς, έτσι ώστε τα γήπεδα να είναι έτοιμα να φιλοξενήσουν αυτό το  μεγάλο αθλητικό γεγονός που έγινε ποτέ στην Κύπρο.
 
Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Beach Volley Νέων U19 2016, θα πραγματοποιηθεί από τις 27 μέχρι και τις 31 Ιουλίου 2016 στην παραλία των Φοινικούδων και συνδιοργανώνεται για ακόμα μια φορά, μετά από τις προηγούμενες 4 διοργανώσεις Παγκοσμίων και Ευρωπαϊκών Πρωταθλημάτων Beach Volley από τον Δήμο Λάρνακας και την Κυπριακή Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης – ΚΟΠΕ.
 
Οι αγώνες, μαζί με τους προκριματικούς, θα διαρκέσουν 5 ημέρες και η παραμονή των αποστολών μέχρι και 2 εβδομάδες. Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα – Beach Volley U19 2016, είναι γεγονός και υπόσχεται να προσφέρει και φέτος ανεπανάληπτο θέαμα και δράση.
 
Πληροφοριακά, αναφέρεται ότι στο Πρωτάθλημα συμμετέχουν 64 ομάδες, 32 ομάδες ανδρών και 32 ομάδες γυναικών και από τις 5 ηπείρους. Επίσης 48 ομάδες, 24 ομάδες ανδρών και 24 ομάδες γυναικών, θα διαγωνιστούν στους Προκριματικούς Αγώνες. Συνολικά θα διεξαχθούν πάνω από 280 παιχνίδια. Όλοι οι αγώνες θα διεξάγονται από τις 9 το πρωί μέχρι τις 10 το βράδυ και θα συμμετέχουν αθλητές πέραν των 40 χωρών.
 
Η είσοδος στους αγώνες θα είναι δωρεάν.
 
Σε λιγότερο από 15 μέρες η μεγάλη διοργάνωση ξεκινά και τη δυναμική για μια ακόμα επιτυχημένη διοργάνωση δίνουν και φέτος οι εθελοντές. Πέραν των 300 εθελοντών έχουν δηλώσει συμμετοχή και είναι έτοιμοι να εργαστούν για να πετύχει ακόμα ένας μεγάλος στόχος για την πόλη της Λάρνακας και την Κύπρο.
 
Χορηγός επικοινωνίας της διοργάνωσης είναι το ειδησεογραφικό πόρταλ Ρεπόρτερ Online.

Δειτε Επισης

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για την εξιχνίαση της δολοφονίας του Λυγγερίδη-Από ποιον δόθηκε η εντολή
Κορυφαίος στα βραβεία Laureus ο Τζόκοβιτς
Στην 20η θέση ο Παύλος Κοντίδης μετά την 3η κούρσα στο Κύπελλο Hyeres
ΒΙΝΤΕΟ: Αθλητής του ΜΜΑ κλώτσησε ring girl, έχασε τον αγώνα και μετά τον... λίντσαραν οι θεατές
Νικηφόρο πέρασμα του Κεραυνού από τη Λεμεσό
Στον εισαγγελέα οι συλληφθέντες για τη δολοφονία Λυγγερίδη-Οι πέντε ηθικοί αυτουργοί
Η πρώτη αντίδραση Πελενδρίτου μετά το χρυσό στη Μαδέιρα-«Πολύ σημαντικό»
Για εγκληματική οργάνωση κατηγορούνται οι συλληφθέντες-Πάνω από 150 στη δικογραφία
Πρωταθλήτρια Ευρώπης η Καρολίνα Πελενδρίτου
Φανταστικός Τσιτσιπάς, απέκλεισε με ανατροπή τον Λάγιοβιτς και παίζει για τον τίτλο στην Βαρκελώνη