Το παιχνίδι είναι εδώ!

Η αντίστροφη μέτρηση για το απόλυτο καλοκαιρινό event ξεκίνησε και οι προετοιμασίες έχουν μπει στην τελική ευθεία για ακόμη μια συναρπαστική διοργάνωση. Ο βασιλιάς των καλοκαιρινών σπορτ έρχεται στην πόλη της Λάρνακας και η άμμος των Φοινικούδων παίρνει φωτιά, με τους καλύτερους αθλητές του κόσμου να αγωνίζονται σε αυτή και να προσφέρουν ανεπανάληπτο θέαμα.
 
Η διοργάνωση που αγαπήσαμε και έχουμε κάνει θεσμό, το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα FIVB U19 Beach Volleyball, Larnaka 2016 συνδιοργανώνεται από τον Δήμο Λάρνακας και την Κυπριακή Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης. Το Πρωτάθλημα, θα διεξαχθεί από τις 27 μέχρι και τις 31 Ιουλίου 2016 στην Παραλία των Φοινικούδων.
 
Οι αγώνες μαζί με τους προκριματικούς, θα διαρκέσουν 5 μέρες, ενώ οι αποστολές θα διαμένουν στη Λάρνακα μέχρι και 2 εβδομάδες. Αναμένεται ένα συναρπαστικό πενταήμερο με θέαμα, έντονο συναγωνισμό και συναρπαστικές «μάχες» πάνω στην καυτή άμμο των Φοινικούδων.
 
Στο Πρωτάθλημα, συμμετέχουν 64 ομάδες, 32 ομάδες ανδρών και 32 ομάδες γυναικών και πέραν των 40 χωρών και από τις 5 ηπείρους. Συνολικά θα διεξαχθούν πάνω από 184 παιχνίδια. Επίσης 48 ομάδες, 24 ομάδες ανδρών και 24 ομάδες γυναικών, θα διαγωνιστούν στους Προκριματικούς Αγώνες. Συνολικά θα διεξαχθούν πάνω από 280 παιχνίδια. Όλοι οι αγώνες θα διεξάγονται από τις 8 το πρωί μέχρι τις 10 το βράδυ σε 4 γήπεδα.
 
Η είσοδος στους αγώνες θα είναι δωρεάν
 
Ζησ’ το κι εσύ!
Με τις κρατήσεις των ξενοδοχείων να έχουν φτάσει στο κόκκινο, η πόλη της Λάρνακας ετοιμάζεται να υποδεχθεί την ερχόμενη βδομάδα μαζί με τις ομάδες και τις αποστολές των χωρών. Το Πρωτάθλημα έχει προσελκύσει φίλους των ομάδων αλλά και φίλους του αθλήματος αφού πρόκειται για το πιο απολαυστικό σπορ του καλοκαιριού. Υπολογίζεται ότι θα επισκεφθούν τη Λάρνακα, από το εξωτερικό, περισσότερα από 2.000 άτομα, μεταξύ αυτών Επιτετραμμένοι, Διαιτητές, Προσωπικό της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας FIVB, Δημοσιογράφοι Διεθνών Πρακτορείων, Φίλαθλοι κτλ. Όλοι οι επισκέπτες θα διαμένουν σε ξενοδοχεία στο κέντρο της πόλης.
Υπολογίζεται ότι τους αγώνες θα παρακολουθήσουν πέραν των 25.000 θεατών. Το κεντρικό γήπεδο θα μπορεί να φιλοξενήσει γύρω στους 2.500 θεατές ενώ γιγαντοοθόνες θα στηθούν έξω από το γήπεδο για να μπορούν να παρακολουθούν τους αγώνες και οι περαστικοί. Και φέτος οι αγώνες θα μεταδίδονται ζωντανά από την τηλεόραση.
Ραντεβού λοιπόν στις Φοινικούδες!  

Δειτε Επισης

Ψυχωμένος Παναθηναϊκός, απάντησε εμφατικά στη Μακάμπι με one man show του Σλούκα!
Στην έκτη θέση ο Κοντίδης στο Hyeres μετά την 7η ιστιοδρομία
Βόμβα στην Red Bull-Φεύγει ο Άντριαν Νιούι!
Ο ΚΟΑ θα τοποθετηθεί αφού ενημερωθεί από Επιτροπής Δεοντολογίας για ΣΚΟΚ
Ανοιχτό το ενδεχόμενο διάθεσης συστήματος Crotale στη Γαλλία εν όψει Ολυμπιακών Αγώνων
Οκτώ χρόνια φυλάκισης στον προπονητή στίβου που κακοποιούσε ανήλικες αθλήτριες
Σε Ολυμπιακούς Αγώνες για τρίτη φορά στην καριέρα του ο Μάριος Γεωργίου (pics)
Πρωταθλητής Ευρώπης ο Μάριος Γεωργίου
Ατσάλινος Ολυμπιακός την… έσπασε στην Μπαρτσελόνα
Στο Ζάγκρεμπ η κυπριακή αποστολή για το το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Τζούντο