Marcos by night (video)

Στην αγαπημένη του φάση της ημέρας, έστω και στο υποβαθμισμένο Court 1 των εγκαταστάσεων στην Ουάσινγκτον, ο Μάρκος Παγδατής κέρδισε 2-0 σετ τον Τζον Μίλμαν και προκρίθηκε στους "32" του Citi Open όπου τον περιμένει αγώνας... βουνό! 

Στο πρώτο του hard court τουρνουά εδώ και αρκετό καιρό, ο Μάρκος Παγδατής τα πήγε πολύ καλά απέναντι στοπν Τζον Μίλμαν για το 2ο γύρο του Citi Open.

Ο Κύπριος πρωταθλητής, σέρβιρε πολύ αποτελεσματικά, ήταν αποφασιστικός και εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο τις ευκαιρίες του, επικρατώντας με 6-2, 6-4 του 27χρονου Αυστραλού.

Το Νο15 του ταμπλό και Νο41 στον κόσμο, έσωσε και τις τέσσερις ευκαιρίες για break του Μίλμαν ενώ ο ίδιος αξιοποίησε και τις τρεις δικές του για να φτάσει στη νίκη μετά από μόλις 58 λεπτά, στο βραδινό παιχνίδι της 3ης ημέρας των αγώνων στο William H.G. FitzGerald Tennis Center της Ουάσινγκτον.

Την Πέμπτη, με φόντο την είσοδο στα προημιτελικά, ο Παγδατής θα αντιμετωπίσει το Νο1 του ταμπλό και τρεις φορές φιναλίστ της διοργάνωσης (2007, 2013, 2015), Τζον Ίσνερ ο οποίος λίγο αργότερα επιβλήθηκε 6-3, 6-4του Τζέιμς Ντακγουορθ με 14 άσους σε 63 λεπτά παιχνιδιού.

Πλούσια ήταν η δράση στις υπόλοιπες αναμετρήσεις για την 3η ημέρα των αγώνων την Τετάρτη.

Πολύ μεγάλο ενδιαφέρον συγκέντρωσε η μάχη των "μελλοντικών Νο1", Αλεξάντερ Ζβέρεφ και Τέιλορ Φριτζ με τον πιο ώριμο και "ψημένο" Γερμανό να παίρνει τη νίκη με 6-4, 6-2 αφού έσωσε και τις πέντε ευκαιρίες του 18χρονου Αμερικανού στο ματς.

Ο 19χρονος Γερμανός, Νο27 στον κόσμο και Νο7 του ταμπλό, σέρβιρε καλύτερα και έπαιξε πιο αποτελεσματικά στις κρίσιμες στιγμές της αναμέτρησης ολοκληρώνοντας τη νίκη του σε 1 ώρα και 16 λεπτά.

Στους "16" ο Ζβέρεφ θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Μάλεκ Τζαζίρι που έκανε την έκπληξη και απέκλεισε με 5-7, 6-4, 7-6(3) τον ανέτοιμο 9-Κέβιν Άντερσον.

Εντυπωσιακός ανά διαστήματα ο Γκάελ Μονφίς ο οποίος δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα απέναντι στον Γιεν-Σουν Λου, κερδίζοντας τον αντίπαλό του με 6-3, 6-2.

Δύσκολο ματς περιμένει τον έμπειρο Γάλλο, Νο17 στον κόσμο καθώς για την είσοδο στην 8αδα θα αντιμετωπίσει τον φορμαρισμένο και γεμάτο αυτοπεποίθηση Μπόρνα Τσόριτς που απ'την πλευρά του απέκλεισε με 6-4, 6-4τον Γιουίτσι Σουτζίτα.

Τέλος, την πρόκριση για τον 3ο γύρο εξασφάλισαν και οι 3-Μπέρναρντ Τόμικ, 5-Στιβ Τζόνσον, 6-Τζακ Σοκ και 13-Ίβο Κάρλοβιτς.
 

 

Πηγή: tennis24.gr

Δειτε Επισης

Βόμβα στην Red Bull-Φεύγει ο Άντριαν Νιούι!
Ο ΚΟΑ θα τοποθετηθεί αφού ενημερωθεί από Επιτροπής Δεοντολογίας για ΣΚΟΚ
Ανοιχτό το ενδεχόμενο διάθεσης συστήματος Crotale στη Γαλλία εν όψει Ολυμπιακών Αγώνων
Οκτώ χρόνια φυλάκισης στον προπονητή στίβου που κακοποιούσε ανήλικες αθλήτριες
Σε Ολυμπιακούς Αγώνες για τρίτη φορά στην καριέρα του ο Μάριος Γεωργίου (pics)
Πρωταθλητής Ευρώπης ο Μάριος Γεωργίου
Ατσάλινος Ολυμπιακός την… έσπασε στην Μπαρτσελόνα
Στο Ζάγκρεμπ η κυπριακή αποστολή για το το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Τζούντο
Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για την εξιχνίαση της δολοφονίας του Λυγγερίδη-Από ποιον δόθηκε η εντολή
Κορυφαίος στα βραβεία Laureus ο Τζόκοβιτς