Kόντρα στο Γιβραλράτ η Εθνική Κύπρου Κ16 στα ημιτελικά

Με την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κ16 που διεξάγεται στην Λευκωσία, έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο σχετικά με τους αγώνες που θα ακολουθήσουν το Σαββατοκύριακο (23 και 24 Ιουλίου) όπως και ο αντίπαλος της χώρας μας στην ημιτελική φάση.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Κύπρου θα τεθεί αντιμέτωπο με την ομάδα του Γιβραλτάρ, η οποία κατέλαβε την 2η θέση στον Β' Όμιλο της διοργάνωσης.

Η Κύπρος τερμάτισε στην 1η θέση του Α' Ομίλου, πετυχαίνοντας τέσσερις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια. Πιο συγκεκριμένα επικράτησε στις 17/7 του Σαν Μαρίνο με 80-28, με 63-62 του Αζερμπαϊτζάν στις 18/7, με 72-43 της Μάλτας στις 19/7 και με 60-56 της Ουαλίας στις 20/7.

Σε περίπτωση νίκης το Σάββατο, η Εθνική μας ομάδα θα κερδίσει την πρόκριση της στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης, όπου θα τεθεί αντιμέτωπη με τον νικητή του ζευγαριού Μολδαβία-Αζερμπαϊτζάν.

Ο τελικός είναι προγραμματισμένος να γίνει την Κυριακή 24/7 στις 20:30, με την νικήτρια χώρα να κατακτάει την πρώτη θέση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Θυμίζουμε πως η είσοδος σε όλα τα παιχνίδια του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος είναι δωρεάν για το φίλαθλο κοινό.

Παράλληλα, όσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν τους αγώνες μέσω διαδικτύου, μπορούν να το πράξουν, με τα παιχνίδια της Εθνικής Κύπρου να στοιχίζουν 3 ευρώ για κάθε ένα, για αγορά για προβολή μέσω live streaming από την ιστοσελίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης στο www.basketball.org.cy, σε μία παραγωγή του Alfa Sports TV.
 

Δειτε Επισης

Ξεκινάει η ημιτελική φάση της OΠΑΠ Basket League
Ψυχωμένος Παναθηναϊκός, απάντησε εμφατικά στη Μακάμπι με one man show του Σλούκα!
Στην έκτη θέση ο Κοντίδης στο Hyeres μετά την 7η ιστιοδρομία
Βόμβα στην Red Bull-Φεύγει ο Άντριαν Νιούι!
Ο ΚΟΑ θα τοποθετηθεί αφού ενημερωθεί από Επιτροπής Δεοντολογίας για ΣΚΟΚ
Ανοιχτό το ενδεχόμενο διάθεσης συστήματος Crotale στη Γαλλία εν όψει Ολυμπιακών Αγώνων
Οκτώ χρόνια φυλάκισης στον προπονητή στίβου που κακοποιούσε ανήλικες αθλήτριες
Σε Ολυμπιακούς Αγώνες για τρίτη φορά στην καριέρα του ο Μάριος Γεωργίου (pics)
Πρωταθλητής Ευρώπης ο Μάριος Γεωργίου
Ατσάλινος Ολυμπιακός την… έσπασε στην Μπαρτσελόνα